reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

reklama
moj najnowszy nabytek :-) indio brazujace miodziorro
DSCN0230_comment.jpg

ano :-) podejrzewam, ze to nie ostatnia dobrze ze czekam na 3 chusty testowe hehe to ponosze sobie w czyms innym. moj stwierdzil, ze mnie pop............. no coz jak to mowia kazdy ma jakiegos bzika kazdy jakies hobby ma :-D

malutk_a super masz zawiazania corcie na fotce....:biggrin2: ja ciagke mam wrazenie ze zle wiaze...jak mozesz to wrzuc fotke jak masz ja zawiazana ale stoicie nie profilem tylko tylem zeby bylo widac cale jej plecki bo chcialam zobaczyc ramionka jak ma...bo ja jak wizae to bartus ma te ramionka krzywo...jedno wyzej drugiej nizej jakby pod skosem sa ulozone i sie martwie ze to bardzo zle....:-(

a ile dalas za to indio??

reklama
taki mam zamiar i jak sprzedam to kupic mt za to :-) zeby nosic dalej.

aniwar tosianda ma rece rozlozone na boki tak jakby mnie obejmowala

Do góry