reklama
ano :-) podejrzewam, ze to nie ostatnia dobrze ze czekam na 3 chusty testowe hehe to ponosze sobie w czyms innym. moj stwierdzil, ze mnie pop............. no coz jak to mowia kazdy ma jakiegos bzika kazdy jakies hobby ma
śliczne to indio:-)
wiem ale marzy mi sie czerwone ale drogie byly ;-( bede ja miec w tym tyg bo dziewczyna w krakowie mieszka rzut beretem juz nie moge sie doczekac az sie zamotam a pawiki pojda sie prac
malutk_a super masz zawiazania corcie na fotce.... ja ciagke mam wrazenie ze zle wiaze...jak mozesz to wrzuc fotke jak masz ja zawiazana ale stoicie nie profilem tylko tylem zeby bylo widac cale jej plecki bo chcialam zobaczyc ramionka jak ma...bo ja jak wizae to bartus ma te ramionka krzywo...jedno wyzej drugiej nizej jakby pod skosem sa ulozone i sie martwie ze to bardzo zle....:-(
a ile dalas za to indio??
a ile dalas za to indio??
za 300 z dowozem do domciu :-) a to dzieki www.chusty.info w watku sprzedam chust od metra i troche i ceny calkiem niezle a ty ile dalas za nowe indio?
tu zdj przodem
tu zdj przodem
Madlen80
Fanka BB :)
malutka ladne indio fajnie, ze kupilas sobie druga
To dosc drogie hobby , ale w sumie dobra inwestycja, bo w wiekszosci sie zwroci kiedys jak je sprzedasz
To dosc drogie hobby , ale w sumie dobra inwestycja, bo w wiekszosci sie zwroci kiedys jak je sprzedasz
reklama
Podziel się: