reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

dziewczyny zapiszcie sie na forum Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum - Strona główna jako os polecajaca wpiszcie malutk_a

polecam wam to forum :-) mozna za daromo przez 3 dni lub 5 zalezy od osob ktore wypuszczaja chuste lub nosidelo w Polske przetestowac chusty, nosidelka i pieluch wielorazowe. dziewczyny sa pomocne, udzielaja porad dotuyczacych wiazania tak wiec mozna by rzec kopalnia wiedzy dla chustonowek :-)

reklama
malutka w tym sklepie akurat co widzialam to 337 zl ;) Wiem , ze sa drozsze chusty, ale dla mnie ta kwota jest juz zabojcza :) Tym bardziej ze to tylko bawelna.
No ale jest naprawde piekna :)

edit:
pomysle nad tamtym forum, moze sie zapisze :) Tylko czy ja czas znajde :-D

Ostatnia edycja:
też bym pomyślala ale ja nie ogarniam tego forum a co dopiero dwa:) madlen chusta śliczna ale cena też nieczego sobie...:/ a ja dopiero uprasowałam swoją i jutro zamierzam ją przetestować...

a ja dziś w końcu się zawiązałam z Maciusiem w Nati. REWELACJA !!!! Nie ma porównania...Azimi to prześcieradło a Nati to prawdziwa chusta....miękka, fajnie się wiąże i dociąga....naprawdę rewelacja. Myślę, że powinno się spróbować zawiązać w azimi a później w Nati żeby docenić jej walory:) Fotka będzie jak będzie komu ją zrobić:) Póki co jestem samowystarczalna i nie bardzo mogę zrobić foto...

Ribi: oo super!!!to chyba zaszaleje i kupie Nati. Szkoda mi tylko męża bo najpierw kazałam mu jechać do Ciebie po Azimi teraz mu ględze o Nati;)

dzięki chuście mam czas tutaj napisać bo Maja właśnie w niej śpi;)

ferulka nati jest super...mieciutka i duzo latwiejsza niz azimi....polecam jezeli chcecie sie nosic w chuscie

zauwazylam tez ze w azimi maciek bardzo obciazal mi plecy tzn czulam jego ciezar tutaj zupelnie inaczej...prawie jak piorko:)

malutka jak ubierasz Toske na spacer w taką pogodę ok 15 stopni? bo się zastanawiam co mam ubrać Maćkowi. Dziś chcę go zabrać na spacerek w chuście i wiem, że powinno się ubierać raczej lekko bo my grzejemy dzieciaczka. Więc chcę zalożyć body kr. rękaw, pajac i na to bluze do tego skarpetki i jakieś spodnie dresowe i czapka oczywiscie. Bedzie ok? czy za cieplo?

tosianda w pawiach :-)

ribi ja dzis ubralam malej body z krotkim rekawem, bluza i kurtka, rajtki i spodenki, grube skarpetki i czapka.

bez porownania jest w pawiach a tamta tu sie bosko nosi :-), zachwycona jestem

-------
edit :-)

Ostatnia edycja:
reklama
niebawem to i nasi faceci będą tak "pakować" :)
malutka ja dziś założyłam body kr.rękaw, pajac, 2 pary skarpetek, spodenki takie dresowe cienkie i bluza z kapturem taka grubsza no i czapeczka oczywiscie....
Maciuś najpierw obserwował cały świat a później poszedł w kimę...więc go nakryłam chustą (zasłoniłam drzwiczki w kieszonce:) ) i tak sobie pospał:)

pawie ładne ale ja wolę bardziej kolorowe chusty:)

Do góry