reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chrzest :)

reklama
Aniu na drugim zdjęciu macie z mężem takie ciepłe spojrzenia że nie mogłam oderwać wzroku :) jakbyśmy na siebie patrzyli :)

No to teraz my: zdjęcia z 10 wrzesnia - wtedy były chrzciny

przed mszą:

w trakcie mszy

dumni rodzicez mała gwiazdą

rodzice i chrześni

i jeszcze raz

moje dziecię tak było zainteresowane swoimi chrzcinami

biba:

ja i moja mama

a dziękujemy ślicznie. Fryzurka dzieki fryzjerce - na codzień nie wyglada już tak fajnie ;-)
Fakt mama mimo 50 latek jest jeszcze całkiem całkiem :tak: :tak:

Troszkę zdjęć. Wojciaszek występił w ubranku zrobionym przez moją babcię dla mojego starszego brata na jego Chrzest. Potem byli w nim chrzczeni moi dwaj bracia cioteczni. No i przyszła pora na Wojtka.
Na pierwszym zdjęciu ogólne niezadowolenie po ubraniu do Chrztu...
Na drugim i trzecim: tak spędziłem połowę Mszy
W czasie samego Chrztu Wojtuś był spokojny i ciekawski...
Zdjęcie czwarte i piąte:.... a potem się rozbudził zupełnie i oglądał wszystko dookoła.

reklama
Do góry