reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzest :)

Mnie to juz wszystko wkurza...tez planowalam na wielkanoc ale chrzesnym sie nie podoba ta data bo moze beda chcieli gdzies wyjechac i wola zebysmy zrobili w jakis normalny weekend..A ze bedziemy chrzcili tu w DE to chcialam tak zrobic zeby i moja rodzina mogla tez przyjechac...Teraz prawdopodomnie bedzie tak ze bedzie tylko rodzina Adama...A to wszystko przez durnych chrzesnych ktorzy juz mi na jaja ida:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No bo kto to widzial zeby tak sobie pogrywac...juz zesmy odpuscili swieta Bozego Narodzenia bo wyjezdzaja na urlop,ale wiem ze wielkanac maja wolne ale moze im sie plany pozmieniaja i wola inny termin...paranoja...tylko o to cie klocimy...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Normalnie jak o tym pomysle to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
A dodam tylko ze chrzesnymi beda siostra i szwagier Adama...

reklama
Troche mi ulżyło że to nie tylko nasz Zosia nieochrzczona ..... My też z męzem chcieliśmy w Święta Wielkiej nocy bo akurat niedziela w którą byśmy mogli chrzcić przypada 3 rocznica naszego ślubu ...... ale ; teściowa tak już daje popalić że ehhh..... że to wstyd,że toi tamto że jeszcze nie..... denerwuje mnie takie gadanie okropnie. Zobaczymy co z teho wyjdzie ona jest upierdliwa a ja uparta....... czas pokaże

Patrycja, rzeczywiscie takie odwlekanie jest wkurzajace, moze powinnas zarzadac od chrzestnych konkretnej odpowiedzi - daty- i wytlumaczyc ze to nie takie proste zorganizowanie tej imprezy i ze potrzebujesz tez ich pomocy - znaczy decyzji.

Stokrotki badz uparta, jesli tak z zadecydowalas z tata Zosi to dlaczego mialabys zmieniac termin i robic komus dobrze a sama czuc ze to nie tak jak chcialas ? Najwazniejsze jest ze chcecie ochrzcic dziecko i jesli wspolnie macie wizje ze ma sie to odbyc w Wiekanoc to za kazdym razem powtarzaj to tesciowej i juz ;-)

Patrycja, Stokrotki, podpisuję się pod Asią.

Kajka - Wojtek był niezmiernie grzeczny. Choć i tak ja byłam tak przejęta i wzruszona, że niewiele z Mszy pamiętam.:-)

A nasz chrzest wygladał trochę nietypowo bo zrobiliśmy go na świeżym powietrzu w zacisznym ogródku naszej ulubionej restauracji. Babcie na początku bardzo psioczyły ale potem wszyscy byli zachwyceni a i nie było mszy tylko sama ceremonia chrztu wspominam super a wszystko odbyło sie 1 sierpnia.:-D

Sylwia super, nawet nie wiedziałam, że można tak to zorganizwoać... gdzie znalazłaś takiego księdza który się na to zgodził? Dla mnie to jest rewelacja. :-)

reklama
Do góry