Elisabeth jesli masz jakieś "problemy" to znajdz kościół jakichś ojców, np. ojców redemptorystów, franciszkanów...- oni nie robią żadnych problemów, są najbliżej "przyziemnego" życia a nie bujają w obłokach średniowiecza.
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
KOCHANE MAM DO WAS PYTANIE ODNOŚNIE CHRZCIN.
CZY PRZED OCHRZCZENIEM DZIECKA RODZICE MUSZĄ CHODZIĆ NA JAKIEŚ PRZYGOTOWANIA DO CHRZTU? I JESLI TAK TO ILE JEST TO SPOTKAN?
CALUSY I DZIEKI
CZY PRZED OCHRZCZENIEM DZIECKA RODZICE MUSZĄ CHODZIĆ NA JAKIEŚ PRZYGOTOWANIA DO CHRZTU? I JESLI TAK TO ILE JEST TO SPOTKAN?
CALUSY I DZIEKI
Katka
Użyszkodnik ;)
Jeszcze ja nie chrzcilam.
Zuzie ochrzcilam jak m iala 8 miesiecy.
Zuzie ochrzcilam jak m iala 8 miesiecy.
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Czarodziejko,nie wiem jak jest w innych parafiach,ale u nas nie było spotkań.to znaczy,przed samą mszą mieliśmy być 15 minut wcześniej,aby podpiać się w księdze.aha i ewentualnie kto chciał oddawał kartki od spowiedzi.
Elisabeth,moze poszukaj jeszcze jakiegoś innego księdza.
my chrzcilismy Ole jak miała 2 miesiące.nie wiem dlaczego,wszyscy mówili aby poczekać aż bedzie większa.nawet siostra u której zamawialiśmy chrzest.jednak ja się uparłam.nie jestem pobożną osobą,ale miała jakieś dziwne uczucie że musze ją ochrzcić i to teraz.
Elisabeth,moze poszukaj jeszcze jakiegoś innego księdza.
my chrzcilismy Ole jak miała 2 miesiące.nie wiem dlaczego,wszyscy mówili aby poczekać aż bedzie większa.nawet siostra u której zamawialiśmy chrzest.jednak ja się uparłam.nie jestem pobożną osobą,ale miała jakieś dziwne uczucie że musze ją ochrzcić i to teraz.
Podziel się: