reklama
rudykot2
Mama Franka Baranka
Wczoraj z Franka w dniu jego 2 miesięcznicy wygoniliśmy diabła
Imprezka w domu na 12 osób, a uroczystości o 15 w naszym kościele. oczywiście mały Franek dał popis na mszy ponieważ zachciało mu sie jeść. I musiałam iść z nim do zachrystii, wyciągnąc cyca i nakarmic głodomora. Wcześniej ustaliłam to z naszym księdzem, ze gdyby taka sytuacja miała miejsce to mogę nakarmić małego w trakcie mszy. Potem juz mały zachowywał sie bez zarzutu. Cała imprezke w domu spał i budził sie tylko na karmienie.
Imprezka w domu na 12 osób, a uroczystości o 15 w naszym kościele. oczywiście mały Franek dał popis na mszy ponieważ zachciało mu sie jeść. I musiałam iść z nim do zachrystii, wyciągnąc cyca i nakarmic głodomora. Wcześniej ustaliłam to z naszym księdzem, ze gdyby taka sytuacja miała miejsce to mogę nakarmić małego w trakcie mszy. Potem juz mały zachowywał sie bez zarzutu. Cała imprezke w domu spał i budził sie tylko na karmienie.
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Naszą Zuzieńkę mieliśmy chrzcić 25 grudnia, ale niestety wróciłyśmy w Wigilię ze szpitala po zapaleniu płuc i lekarka zabroniła robić nam chrzciny!!!! Najprawdopodobniej odbędą się 14 stycznia!!!! Nie wiem tylko jak ubrać małą????
Widzę Loja że rodziłyśmy w tym samym dniu)) My jeszcze przed chrzcinami, trochę się boję i odwlekamy tę część życia. Wstępnie planujemy na koniec lutego. A słyszałam, że można zrobić ceremonię chrzcin bez całej godzinnej mszy, tak, że normalnie jest msza, a po niej lub w trakcie wchodzą chrzesnicy Co za stres!
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
My rowniez po chrzcinach, odbyly sie one w II dzien swiat B.N. , Amelcia caly czas spala, tylko przy polaniu woda sie obudzila i reszte przespala ze smokiem. Uroczystosc byla skromniutka w towawrzystwie chrzestnych i dziadkow ale bylo bardzo milo.
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny - my chcrzcimy Emiśke w niedziele 07-01 i zastanawiam się co jej mam ubrać tzn. ma taki biały komplecik polarkowy : płaszczyk spodenki i czapeczke ale nie mam pojęcia co i ile założyć pod to żeby mi nie zmarzła, w co wy ubierałyście swoje maluszki ?????