reklama
Kochane moje mam do Was pytanie
znalazłam sukienkę dla Nadii na chrzciny na allegro i teraz się zastanawiam czy mnie z kościoła nie wywalą bo nie jest ona typowo na chrzest
więc proszę Was o opinię czy pasuje taka
ZARA, CUDNA NA CHRZEST 6-9 M-CY, 74CM (2348714222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
znalazłam sukienkę dla Nadii na chrzciny na allegro i teraz się zastanawiam czy mnie z kościoła nie wywalą bo nie jest ona typowo na chrzest
więc proszę Was o opinię czy pasuje taka
ZARA, CUDNA NA CHRZEST 6-9 M-CY, 74CM (2348714222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
anus0207
Fanka BB :)
mycha piekna prosta sukienka. i zupelnie inna od wszystkich. a ksiadz... :-) czy oprócz cennika kościelnego istnieje również wykaz stroi dozwolonych? mysle ze to sprawa indywidualna
SZATKA DO CHRZTU SZATKI CHRZEST Najniższa CENA !!! (2501287754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wybralam sobie taka szatke do chrzcin tylko oświećcie mnie czy na niej sie podaje date chrzcin czy date urodzenia dziecka ja sie nie rozeznaje w tych koscielnych symbolach
wybralam sobie taka szatke do chrzcin tylko oświećcie mnie czy na niej sie podaje date chrzcin czy date urodzenia dziecka ja sie nie rozeznaje w tych koscielnych symbolach
reklama
nimfii ja kupywałam chrześniakowi tą SZATKA CHRZESTKA CHRZCZONKA DO CHRZTU IMIĘ CHRZEST (2512901919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i haftowałam datę chrztu