reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Gola cudownie!!!! Polunia ślicznotka malutka wyglądała jak najpiękniejsza księżniczka Mamunia wygląda bosko - cholera laska z Ciebie niesamowita! Świetnie wyglądasz i piękna spódniczka Tatuś widać dumny ze swoich dziewczyn A Dziadzio prawda wygląda jak prawdziwy pradziadek Tort przepiękny Gratuluję kochana;****
Gola obie dziewczyny wyglądałyście przepięknie!!!!!!!!! A tatuś rzeczywiście zapatrzony w córunię. Mnie widok twojego dziadziusia też bardzo wzrusza, miło patrzeć, że tak się rwie do opieki nad Polunią.
Torcik pewnie był smakowity!!?
Torcik pewnie był smakowity!!?
Gola84
Fanka BB :)
Dziewczyny, a nalepszy motyw z moim dziadziem był - podchodzi przed samiutkim Chrztem i wyrywa mi Polę :"daj mi Ją, ona ma już dość tego kościoła, ja ją stąd zabieram, patrz jakie jest słoneczko", ja mówię, "Dziadziu , ale Pola jest jeszcze nie ochrzczona" ,a mój dziadziuś : "no ile to może trwać, moją siostrę chrzcili, jak ja mialem 3 lata i wszystko trwało może z 10 minut, no daj mi ją, ja już ją biorę ! " Laski, ludzie obok ns to lali normalnie ze śmiechu!!! Dziadziuś koniecznie chciał ją zabrać z kościoła i tak też zrobił, Pola nie ma ani jednego foto z chrzestnymi w kościele czy przed kościołem hehe
reklama
Gola, ja uwielbiam Twojego dziadka, jest fantastyczny, strasznie Ci go zazdroszczę. Mój dziadek zmarł 2 lata temu ale był po wylewie i prawie nie mówił. Kochał nas bardzo ale nie było z nim kontaktu prawie. A dziadkowie z drugiej strony to szkoda gadać, strasznie zapatrzeni w kościół i modlitwy ale nigdy nie byli dobrzy dla drugiego człowieka. A jak się widzi jak ktoś jest tak cudownym dziadkiem i pradziadkiem to aż serducho się całe uśmiecha