reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Wydaje mi sie, że takie zanurzenie dla takiego małego bobaska to ani nic złego dla niego ani nic czego się może przestraszyć, bo przecież są zajęcia na basenach już dla bardzo malutkich dzieci, takich jak nasze, gdzie ćwiczenia polegają właśnie na zanurzaniu dziecka (czywiście kontrolowanemu) i czekanie aż samo wypłynie - kiedyś oglądałam taki program.

reklama
my idziemy jutro zamawiać chrzest..jestem ciekawa czy nie będzie problemów ???

Maga 86 u Nas w "świętym mieście" czyli w Częstochowie księża są świętsi od Papieża. Chrzciny miały być w święta Wielkanocne, ale niestety nie zgodził się ksiądz, gdyż nie widział nas w kościele. Tak mi to podniosło ciśnienie, że wybuchła kłótnia. Bogu dzięki mój mąż spokojniejszy poszedł po raz 4 do Kościoła i załatwił ten chrzest na 21 maja. Już jest po wszystkim, ale nie obeszło się bez NAUK DLA RODZICóW I CHRZESNYCH. Po prostu paranoja>>>>>>>>>

maga u nas problemu nie bylo sam maz zalatwial.moze dlatego ze proboszcz malo rozmowny
na naui poszlismy ale nie bylo ksiadz zapomnial sie pojawic i wszyscy rodzice poszli do domu ;)

Paula zgadzam sie w zupełności no paranopja :mad:

a co do torta to u nas też nie było tesciowa zrobiła pycha deser galaretka z czymś tam ::)

reklama
uprzejmie donoszę,że jagoda zostanie ochrzczona dnia 9 lipca 2006r :laugh: cieszę się tym bardziej,że chrzcił ją będzie ksiądz z którym znam sie kilka lat i którego bardzo cenię...dziewczyny kiedy dawałyście księdzu pieniądze za chrzest? przy zamawianiu czy dopiero po ceremonii ?

Do góry