reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

reklama
my znaleźliśmy ekstra knajpę ze wspaniałym wystrojem. tylko cena, chociaż z drugiej strony różnica jest 10zł od osoby międxy ta knajpą o stołówką studencką.

chrzciny już w ten weekend - zaczynam się denerwować ;)
opiszę wam w niedziele jak mały zniósł zanurzenie

kaśka76 pisze:
my znaleźliśmy ekstra knajpę ze wspaniałym wystrojem. tylko cena, chociaż z drugiej strony różnica jest 10zł od osoby międxy ta knajpą o stołówką studencką.

My dzisiaj bylismy w knajpie a raczej w karczmie, gdzie bedziemy chrzciny objadali, ustalilismy co bedzie jedzone i pite:)
Jedzenie tam jest pyszne i porcje sa ogromne :) Juz zastanawiam sie nad kreacja dla Majki w koncu to jej pierwsza powazna uroczystosc w zyciu.
A chrzcimy 9 lipca.

my też mieliśmy chrzcić 9 lipca ale 8 wypadł ślub i wesele w rodzinie i musimy ustalić nowy termin, bo nie będziemy zmęczonych weselników w niedzielę po kościołach ganiać ;)

reklama
iwosz! ja niechcąco zrobiłam wczoraj karolinie próbę zanurzenia. Myjąć plecki zanurzyłam jej łepetynkę... Nawet nie zorientowala się, że coś zlego się dzieje!!! :)

Do góry