reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Ja jak pomyślę, że to już w niedzielę, to mam motyle w brzuchu.... Nie lubię trakich uroczystości - jeszcze w domu to jeszcze , ale kościół to się hcyba zatrzęsię jak tam wejdę :)
Do tego nei mam jeszcze nic kupionego dla OZinka. Wpiątek kupiłam mu butki w Smyku 6-112 msc i są ....... za małe (stopa 11 cm :D ). Nie wiem kiedy to kupimy, bo ja pół dnia w pracy a potem padam na pysk.......

reklama
Fajnie Kinga, z tym pelnym zanurzeniem! :) Czekamy z niecierpliwością na 01/10 - tj. na fotki :)

Myteż chyba zrobimy chrzciny albo w październiku albo końcem września. Muszę się w końcu za to zabrać!

A co do wieku, to ja podobno byłam chrzczona jak miałam 1,5 roczku :)

ja urodzona 4 grudnia a chrzcili mnie juz 1 stycznia :)
i wujek robił zdjęcia ale jak sie później okazało nie wyszło ani jedno :(

Wczoraj kupiliśmy już ubranko dla OSkarka - biała koszulę, kamizelkę z beżowego sztruksu, spodnie z beżowego sztruksu i taki sam berecik. Zdjęcia mam, ale nie zrzucone. Jak obiecałam w piątek bedą na bobasach, ale wyglada rozksoznie. Buciki też w końcu dostaliśmy - rozmair na dzieci w wieku 12-18 miesięcy.... Matko nie wiem po kim on ma tą stopę :)
Daliśmy za wszystko ponad 80 zł. Teraz jak mu już to przymierzyłam (od razu musiał ulać i koszula do prania :) ) to po prostu się nei mogę doczekać niedzieli :) :) :)

KingaP pisze:
wczoraj wstępnie umówilismy się na chrzest 1 października. ksiądz z radością przyjął naszą propozycję, żeby ochrzcic Karole przez zanurzenie :)

Odbędzie się to na SUMIE PARAFIALNEJ :) A jak znam naszego x proboszcza, to pewnie tydzień wcześniej opowie, że to będzie taki nietypowy chrzest, pełen znak!! :)

Bardzo się cieszę że wybraliśmy termin  :)

kinga, u dominikanów w centrum ?

reklama
Do góry