reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

reklama
KingaP pisze:
benita! a widziałaś niebieską różę??? :)
No przeciez farby w sklepach sa,nie..i pedzelki.. to mozna dzialac! ;D

Magda, tak sie martwilas jak Bartus wypadnie na chrzcinach,a byl sliczny :)
Rany,jak wrocimy z Bg to tez musimy pomyslec o chrzcinach a tak sie boje tej rozmowy z ksiedzem...brrrrrrr

nie bój się Benita może będzie dobrze , u nas w parafi księża nie robią żadnych problemów, my mamy ślub kościelny ale ja z ciekawości zapytałam księdza co by było gdybyśmy nie mieli, to mi powiedział, że on dziecko ma chrzcić a nie oceniać morale rodziców ;)

fionka pisze:
nie bój się Benita może będzie dobrze , u nas w parafi księża nie robią żadnych problemów, my mamy ślub kościelny ale ja z ciekawości zapytałam księdza co by było gdybyśmy nie mieli, to mi powiedział, że on dziecko ma chrzcić a nie oceniać morale rodziców ;)
A ja w dodatku prawoslawna jestem...

to tym bardziej rozsądny ksiądz będzie się cieszył, że chcecie ochrzcić dziecko w religii ojca ;)
spoko , będzie dobrze ;D

fionka pisze:

No to gratuluję takiego księdza!

Benita - moja mama jest prawosławna i w dodatku nie maja z tatą ślubu kościelnego i ochrzcili trójkę swoich dzieci - a to przecież sporo lat temu było...

iwosz pisze:
Benita - moja mama jest prawosławna i w dodatku nie maja z tatą ślubu kościelnego i ochrzcili trójkę swoich dzieci - a to przecież sporo lat temu było...
Wiem Iwosz, juz kiedys pisalas.Pewnie sie ktos znajdzie kto bez problemu ochrzci moje dziecko,ale i tak mam juz treme i caly czas sie tylko namawiam zeby zaczac juz szukac i nici z tym.Jakos nie moge sie zabrac do tego..

reklama
u nas chrzciny juz tuz tuz bo w niedziele.........wczoraj kupilismy ubranko.......
zabiegana jestem jak sto dwa.................juz w piatek przyjezdza moja rodzina z chicago a w sobote przylatuje moja mama z polski............szczerze mowiac to musze byc z wszystkim gotowa juz na piatek..........ufffffffff jeszcze tylko 2 dni ::)

Do góry