reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CHRZCINY:)

Cześc Wam
Ja tez Kasie bede chrzciła w niedziele wielkanocna
Chrzestna kupiła Kasi sukienusie jest sliczniutka z kapeluszem
MENU TEZ JUZ GOTOWE I mam duuuza pomoc tesciowej bez niej napewno niedałabym ady wszystkiego przygotowac.Bedzie u nas jakies 12 osób u nas w mieszkaniu
My tez dalismy 50 zł za chrzest

reklama
A my chrzciny Oliwierka mamy w lany poniedziałek -tylko podobno ma być deszczowo i zimno-brrrrr
przyjęcie mamy w resteuracji na 18 osób- więc zero zmartwień pod względem przygotowań
Dla maluszka chrzestna kupiła welurowy komplecik( u nas jest tak że chrzestna mama ubiera sobie dziecko do chrztu, a chrzestny ojciec kupuje świeczkę)
ksiądz mówił że za chrzest co łaska ale ta łaska to wyszło 100zł 8 :D

Witam
Moja madzia przyjmie chrzest w niedzieę wielkanocną. "co łaska" wyniosło 100zł.
Taką kreację, zrobioną przez ciotkę założy moja mała:

A i jeszcze tak ciotka obrobiła kocyk:

Przesliczny komplecik Madziorek zalozy, juz ja sobie wyobrazam- slicznosci... Koniecznie wklej zdjecia z uroczystosci, wszytskiego najlepszego na Swieta!!!!

A to Kasia w dniu chrzcin
vryia9.jpg

vryicl.jpg

vryiix.jpg

vryjwz.jpg

vryk2q.jpg

vryk50.jpg

vryee8.jpg

vrydr8.jpg

reklama
Do góry