reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CHRZCINY:)

Chrzciny Oliwierka
6 Maj 2006
_600608_n.jpg

reklama
Miałam problem z chrzcinami mojego skarbu, nie jestem po ślubie i dlatego trudno było mi to załatwić na szczeście proboszcz z mojej parafii pomógł mi i Oliwierek jest po chrzcinach.

_600646_n.jpg

oj jejku nas to wszystko czeka 28:)
wszystkie ubrankla sa zacieple ale chrzestna chwalila sie ze cos juz tam kupila zobaczymy...
ja tam ide robic zaproszenia..... na chrzest

Olka to świetnie że wam się udało, u nas nie wiem czy by się zgodził.... śliczny chłopczyk :)

Aniolekk przetrwacie hihi nie martw się, wszystko pójdzi gładko :)

Izabelka dziękuję ci za dodanie otuchy na szczęscie wszystko już załatwione i mały już ochrzczony Tobie też życzę powodzenia ;) ;) :D
_600605_n.jpg

dziewczyny nasza chrzestna szaleje... kupila mlodemu prawdziwy meski garnitur!!!(koszuka marynarka spodnii czapka) a zapowiedziane sa ladne skaroetki i buciki...(jak sie smieke beda chyba lakierki...) przymierzylismy mniej wiecej aby zobaczyc rozmiar synek wygladac bedze oblednie...

mam jeszcze pytanko moi chrzestni nie maja pojecia co sie kuouje dzecku w prezencie podpowiedzcie prosze jak to u was wyglkadalo???

Oskar od chrzesnego dostał pieniażki, a od chrzesnej karuzelkę i taki pałąk z zabawkami i aniołka na ścianę żeby go chronił :)

moja siostra z mezem sa rodzicami chrzestnymi i sie nas spytali co chcemy a my zdecydowalismy ze pieniazki ; a sami kupilismy Sebusiowi mate edukacyjna:)

reklama
hm moze ja jetem w bledzie.. alr wydaje mi sie ze to powienien byc taki przent na dluzej a nie "przejscuowy", przejsciowy jest bardziej na komunie:)? ale to moje przemyslenia....

Do góry