reklama
bata
Styczniowe mamy'06
z opowieści słyszę, że nie tylko moja teściowa nalega na szybki chrzest, a ja jej powtarzam że dopóki Hubert ma rehabilitacje nic nie robię, on i tak ma za dużo dodatkowych wrażeń, ale ona uparcie kiedy i kiedy
podjęłam decyzje że chrzest będzie w niedzielę palmową, mały będzie miał juz skończone 3 miesiace i będzie przerwa w rehabilitacji, no i może będzie ciepło, oby
podjęłam decyzje że chrzest będzie w niedzielę palmową, mały będzie miał juz skończone 3 miesiace i będzie przerwa w rehabilitacji, no i może będzie ciepło, oby
DziOObek
Styczniowe mamy'06
My juz jestesmy po chrzcie takim normalnym uroczystym w kosciele a dodatkowo maly byl chrzczony po urodzeniu w szpitalu .
A co do ubioru do chrztu i tzw.szatek polecam sprzedawce na allegro primka_pl i frotti maja naprawde fajne szatki do chrztu na zyczenie mozna wychaftowac pod hostia imie dzieciaczka i date chrztu naprawde fajna pamiatka potem jest
A co do ubioru do chrztu i tzw.szatek polecam sprzedawce na allegro primka_pl i frotti maja naprawde fajne szatki do chrztu na zyczenie mozna wychaftowac pod hostia imie dzieciaczka i date chrztu naprawde fajna pamiatka potem jest
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
aniolekk nie mysl o tym co mylis tes to WASZE dziecko.
Po prostu OLEJ TO
Zrobcie chrzciny miedy wam pasuje
Po prostu OLEJ TO
Zrobcie chrzciny miedy wam pasuje
magialenna
Styczniowe mamy'06
dla otuchy,ja też będę chrzcić dziecko sama...tatuś szuka Boga...
proboszcz już wie, sam na koledzie powiedział,że nie bedzie żadnego problemu.
proboszcz już wie, sam na koledzie powiedział,że nie bedzie żadnego problemu.
MonikaG
Styczniowe mamy'06
a my chcemy ochrzcic synka 9 kwietnia albo 17 w drugi dzien Swiat,jutro maz idzie do ksiedza zamowic date ;D
juz sie boje na mysl o placzu w Kosciele
ale damy rade, znajoma wyszla na 10 minut do na zewnatrz nakarmic core bo dawala kocert wiekszy niz organista!
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Izabelka pisze:Dobre
Ja też planuję chrzciny na 9-tego, tylko jeszcze nikt o tym nie wie ;D chyba trzeba zacząć coś robić w tym kierunku
no i my juz mamy termin ustalony, 9 kwiecien, godzina 10.00 ; byl moj maz z kartka z pytaniami ode mnie, nie wiem o czym myslalam ale w jednym pytaniu zamiast swieca do chrztu napisalam GROMNICA a ksiadz a po co Panu gromnica do chrztu, a maz - nie wiem , zona cos nabazgrala to ja tylko czytam ;D
my po chrzcie nic wielkiego nie robimy, bedzie tort i kawa 8) a i tak nie wiadomo czy moi rodzice wroca na 9 do kraju
reklama
Podziel się: