reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Wrzsucam kilka fotek z chrcin mojego Filipka.
Opisywac uroczystości chyba nie musze bo same sie domyslicie ogladajac fotki. Dopisze jedynie ze bylo fantastycznie.

Załączniki

• ch1.jpg
    ch1.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 151
  • ch2.jpg
    ch2.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 136
  • ch3.jpg
    ch3.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 128
  • ch4.jpg
    ch4.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Sliczne fotki :tak:
Dziewczyny mam do Was pytanie, na swieta chce zrobic chrzest mojego malucha. Zastanawiam sie czy w Gdansku sa jakies ladne i nie drogie restauracje, gdzie mozna zrobic chrzciny? W domu bym nie chciala, bo mieszkam z rodzicami na 50m2, wolalabym zeby to bylo w restauracji, a z tego co wyczytalam, nie ktore z Was robily za 500 zl tylko:szok: jestem w stanie zaplacic wiecej oczywiscie, ale zeby to byl obiad godny ceny :) Prosze o odpowiedz :-D pozdrawiam

Dziewczyny, mam do was pytanie:
co zrobiłyście z ubrankami do chrztu waszych dzieci? Tzn. mam na myśli te, które już chrzciły;-) Może chciałybyście odsprzedać? Interesuje mnie zarówno dla chłopców jak i dla dziewczynek.

u mnie było 18 osób- w restauracji i wyszło nam niecałe 800 zł. musielismu dokupic napoje i ewentualny alkohol.
był obiad, zimna płyta, ciasta. duzo zostało do zabrania z zimnej płyty i ciasta

reklama
Do góry