reklama
Nanya- wyglądaliście ślicznie, a Lusia jaka już duża
My tak sobie myślimy z moim A że jakoś wcześnie ochrzciliśmy Filipa bo miał niecałe 2 miesiące i jego ubranko było na niego jakieś duże, no ale trudno. Mamy już to z głowy a teraz mógłby marudzić czy coś, a tak był grzeczniutki tylko wgryzał mi się w sukienkę podczas chrztu bo mu się jeść zachciało
My tak sobie myślimy z moim A że jakoś wcześnie ochrzciliśmy Filipa bo miał niecałe 2 miesiące i jego ubranko było na niego jakieś duże, no ale trudno. Mamy już to z głowy a teraz mógłby marudzić czy coś, a tak był grzeczniutki tylko wgryzał mi się w sukienkę podczas chrztu bo mu się jeść zachciało
Carmi
Czerwcowa mama 2009
my tez juz po. Odbylo sie bez problemow i bez...spowiedzi
Liv przespala caly sakrament, tylko podczas polewania glowki i namaszczania przeciagala sie u taty na rekach. Po kosciele uraczyla gosci usmiechami i poszla dalej spac :-)
fotki wrzuce na zamknietym
Liv przespala caly sakrament, tylko podczas polewania glowki i namaszczania przeciagala sie u taty na rekach. Po kosciele uraczyla gosci usmiechami i poszla dalej spac :-)
fotki wrzuce na zamknietym
Witam :-). My Kubusia będziemy chrzcili dopiero 11 pażdziernika :-). Już przeraża mnie to całe szykowanie, zdecydowałam się gości przyjmiemy w domu bo szkoda kaski na restauracje :-).
Mam zapytanie do tych które już chrzciły swoje maluszki,chciałabym odkupić garniturek na 68 cm :-).Jeżeli którejś byłby zbędny za jakąś rozsądną sumkę :-).
Mam zapytanie do tych które już chrzciły swoje maluszki,chciałabym odkupić garniturek na 68 cm :-).Jeżeli którejś byłby zbędny za jakąś rozsądną sumkę :-).
Milkada u mnie tez chrzest 11 pazdziernika, tez jeszcze nie mam stroju. Ja bym chciala zrobic u mnie w mieszkaniu, ale moja mama twierdzi ze mam za male lokum i ze to wazna uroczystosc i zebym w restauracji robila... eh, jednak nie usmiecha mi sie wydac 1500 zl na chrzest. eh. a ile osob zapraszasz?
reklama
Podziel się: