reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
CZEŚĆ
My małą chrzcimy za 2 tygodnie -30 sierpnia podczas mszy.
Alkoholu nie przewiduje wolałabym nie!!
Hej :-)
Ja tylko chciałam się pochwalić komplecikiem, jaki kupiłam dziś małej na Chrzest (jest 30 sierpnia). Do tego są jeszcze butki i czapeczka. Cuda teraz robią
Widzę, że 30 sierpnia w modzie . My też chrzcimy Małą 30 sierpnia (będzie w sumie 8 dzieci). Dorota u nas też impreza bez alkoholu !!!
szarcia
06.2009/01.2011
A my już po chrzcinach (15 sierpnia), razem z nami chrzciło się 6 dzieci. To była też nasza pierwsza rocznica ślubu. Mały był bardzo grzeczniutki. Nawet jak ksiądz polewał mu główkę to się usmiechnął, chyba myslał że czas kąpieli przyszedł hehehe.:-)
CZEŚĆ
My małą chrzcimy za 2 tygodnie -30 sierpnia podczas mszy.
Hej :-)
Ja tylko chciałam się pochwalić komplecikiem, jaki kupiłam dziś małej na Chrzest (jest 30 sierpnia). Do tego są jeszcze butki i czapeczka. Cuda teraz robią
Widzę, że 30 sierpnia w modzie . My też chrzcimy Małą 30 sierpnia (będzie w sumie 8 dzieci). Dorota u nas też impreza bez alkoholu !!!
no rzeczywiście 30 bedzie oblegany , my też 30 :-):-):-)
nanya śliczna sukienusia
A my już po chrzcinach (15 sierpnia), razem z nami chrzciło się 6 dzieci. To była też nasza pierwsza rocznica ślubu. Mały był bardzo grzeczniutki. Nawet jak ksiądz polewał mu główkę to się usmiechnął, chyba myslał że czas kąpieli przyszedł hehehe.:-)
Wszystkiego najlepszego!!! Super, jak Piotruś był grzeczny :-)
Nanya, śliczne ubranko, miałam podobne jak chrzciłam Julcię. Ale teraz muszę kupić drugie dla Ani, bo to co miała Julka, to Ania się w nim "topi"
aga29
Fanka BB :)
My rowniez juz chrzcilismy malego, 16go sierpnia. Olek nosil szatke, ktora u malza w rodzinie przekazuje sie z pokolenia na pokolenie. W sumie mielismy 15 gosci i 4 dzieci. Alkohol byl w sladowych ilosciach. Stwierdzilismy, ze nie ma co popadac w skrajnosc Pogoda dopisala i bylo piekne sloneczko
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Dziewczyny, czy do chrztu rodzice tez sie musza koniecznie spowiadac?
Dziewczyny, czy do chrztu rodzice tez sie musza koniecznie spowiadac?
A co? Tyle masz na sumieniu, że do chrztu nie zdążysz? ;-):-):-):-):-):-)
A serio, to chyba zależy od księdza
Carmi
Czerwcowa mama 2009
A co? Tyle masz na sumieniu, że do chrztu nie zdążysz? ;-):-):-):-):-):-)
zebys wiedziala
a tak na serio to:
1) nie pamietam juz jak szla formulka
2) po niemiecku brak mi slownictwa...koscielnego
3) przyjezdzamy w sobote rano do PL a wieczorem juz chrzcimy i z czasem bedzie kiepsko
ale chyba sie nie wywine :-(
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
zebys wiedziala
a tak na serio to:
1) nie pamietam juz jak szla formulka
2) po niemiecku brak mi slownictwa...koscielnego
3) przyjezdzamy w sobote rano do PL a wieczorem juz chrzcimy i z czasem bedzie kiepsko
ale chyba sie nie wywine :-(
cos mi sie kiedys obiloo uszy o spowiedzi on-line
Podziel się: