reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
Jednak się zdecyduję na 2 małe imprezki urodzinowe.Dla rodziny i dla dzieci.Nadia bardzo lgnie do dzieci,a byłaby ich piątka + duża Julka + mamy to jest 9 osób,teraz gdybym dołączyła rodzinkę wyszło by ze 20 osób w jednym domu (mieszkaniu)-nie da rady !!!! Kto by gotował,podawał,sprzątal.Także Nadia będzie miała dwie małe imprezy,ze szczególnym nastawieniem na małe kinder party :-)

U nas póki co na roczek planujemy imprezkę jedną. Albo u nas albo u rodziców. Jesli u rodzicoów to bedzie grill i to bardziej prawdopodobna wersja. Jak u nas to zwyczajna impreza. Zaproszeni rodzice, rodzenstwo (chrzesni jednoczesnie). Kinder party raczej odpada, bo co prawda mamy znajomych z dziecmi w podobnym wieku ale albo daleko albo sami nie robili urodzin i jakos dziwnie ich zapraszac specjalnie na impreze. Ale jeszcze to przemysle.

A co do alkoholu jesli bedzie grill to piwko, jesli w domu to winko.

oleśka - dobre dobre, mi się właśnie marzy taki chaos :)

bali - ten słoń ma niezłą trąbę ! :D

nataliak - ładny torcik i oczywiście w odpowiednich kolorach! :)

u mnie dzieci będzie ok 15 od 5m do 5 lat, kilka koleżanek bez dzieci a z rodziny to tylko moja mama, wujek, babci i dzidek (nie wiem jak ze strony Krzyska).

u nas jednak mini imprezka urodzinowa w weekend po urodiznach, czyli 14-go
będziemy tylko may i chrzestna z mężem i 2 miesiączną córeczką :-)
chrzestna wprost powiedziała, ze nie wie, co młodemu kupić, żebym się zastanowiła i dała znać, albo czy chcę kasę..
no to doradźcie, co mogłaby kupić, aby nie zajmowało dużo miejsca ;-) a byłoby fajne.
z prezentów na roczek mamy już: jeździk, piaskownicę, zjeżdżalnię, basenik do ogrodu...

u nas jednak mini imprezka urodzinowa w weekend po urodiznach, czyli 14-go
będziemy tylko may i chrzestna z mężem i 2 miesiączną córeczką :-)
chrzestna wprost powiedziała, ze nie wie, co młodemu kupić, żebym się zastanowiła i dała znać, albo czy chcę kasę..
no to doradźcie, co mogłaby kupić, aby nie zajmowało dużo miejsca ;-) a byłoby fajne.
z prezentów na roczek mamy już: jeździk, piaskownicę, zjeżdżalnię, basenik do ogrodu...
zabe do lazienki
Organizer na zabawki - Rzeczy dla dzieci

Jak masz rower to moze fotelik na rower
Eneduerabe - wszystko dla dziecka

Ostatnia edycja:
piękne torciki:)
u nas będzie jedna imprezka urodzinowa ale całkiem sporo grono się uzbierało choć to najbliższa rodzinka:)
tylko mam dylemat z datą:/ urodzinki 22 i to jest niedziela i myślałam o tym dniu, ale musze sie zabrac z rodzicami spowrotem(urodzinki sa u nas w domku w krk) wiec ten dzien odpada, w nastepny weekend rodzice jada na wycieczke i tez odpada, 2 tyg pozniej to za pozno, wiec co 21 sobota? ale tak dzien wczesniej jakos nie jestem przekonana no i mam dylemat;):/

reklama
Do góry