reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

My robimy imprezę tylko dla rodziny no i będzie moja przyjaciółka z synkiem :) Niestety nie mamy możliwości ani technicznych ani finansowych na dwie imprezy chyba że zdąrzy przyjść zwrot podatku wtedy napewno zrobię imprezę tylko dla dzieci :) Oczywiście w tym wypadku będę liczyć na ciocie z BB :D Jeszcze mamy trochę czasu także zobaczymy :)

Arcobaleno dzieci w wieku Nikosia rozumieją więcej niż nam się wydaje :) Ja sama widzę jak Majka zupełnie inaczej się zachowuje jak są wokół niej inne dzieci (niekoniecznie w jej wieku), ciągnie ją do nich i widać, że jest wtedy mega szczęśliwa :)

reklama
Ja nie przeczę że się źle bawią lub do siebie nie lgną, widzę że Nikoś lubi dzieci i do nich garnie, uważam tylko że zbędne jest organizowanie dodatkowej imprezy gdzie będą inne takie maluchy

Arcobaleno chyba źle zrozumiałaś, dziewczyny nie wybierały czy zorganizowac imprezę dla rodziny czy znajomych, tylko czy 2 czy 1
ja tez nie mam wątpliwości, że Leon szaleje za towarzystwem dzieci i rozumie bardzo dużo

a z drugiej strony dlaczego oddzielacie rodzinę od znajomych?
w ten sposób ciotki zostaną starymi ciotkami, znajomi przeciez znają życie, każdy ma jakąś wszystkowiedzącą ciotkę w rodzinie

U nas tylko jedna impreza, najbliższa rodzina, Nikoś przecież jeszcze nic nie rozumie więc po co mu dzieci w jego wieku ;-)

mnie się wydaje że jednak rozumie,
Widzę po mojej Mai jaka jest szczęśliwa w towarzystwie dzieciaków, wszystko ją bardzo ciekawi i interesuje i gdybym miała tylko możliwość zorganizowania 2 przyjęć to pewnie tak by było. Po za tym nie uważam żeby przyjęcie urodzinowe było zamieszaniem, w ciągu roku jest bardzo mało okazji do spotkan, człowiek żyje w ciągłym pośpiechu więc jak nadarza się okazja to trzeba z niej skorzystać.
Tak samo zresztą wyglądały święta, też były przygotowania i moja mała była wszystkim mega zainteresowana.

Zresztą już się nie mogę doczekać na jej reakcję na tort i balony:):)

mnie się wydaje że jednak rozumie,
Widzę po mojej Mai jaka jest szczęśliwa w towarzystwie dzieciaków, wszystko ją bardzo ciekawi i interesuje i gdybym miała tylko możliwość zorganizowania 2 przyjęć to pewnie tak by było. Po za tym nie uważam żeby przyjęcie urodzinowe było zamieszaniem, w ciągu roku jest bardzo mało okazji do spotkan, człowiek żyje w ciągłym pośpiechu więc jak nadarza się okazja to trzeba z niej skorzystać.
Tak samo zresztą wyglądały święta, też były przygotowania i moja mała była wszystkim mega zainteresowana.

Zresztą już się nie mogę doczekać na jej reakcję na tort i balony:):)

to już za dwa dni:)))

my robimy impreze dla rodziny u rodziny bo oni wszyscy mieszkaja w jednym miejscu pod wawa wiec nie bedziemy ich tu ciagac tylko organizujemy spotkanie przy torcie u tesciowej. a u nas w domu bedzie kinder party. moge sie juz pochwalic jaki torcik bedzie miala lena (oczywiscie z innym napisem). na impreze rodzinna tesciowa piecze tort.

tort1.jpg

reklama
Do góry