reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

Ja robię 1,5 imprezy;)
Sobota dla dzieciaków, natomiast w niedzielę wpadną tylko rodzice P. z jego babcią.

Pamiętam, jak robiłam roczek Jagody. Zarosiłam TYLKO 5 dzieci, z czego jedno miało 2 miesiące (córka mojej kuzynki) + moja Jagodzia a w domu było 18 osób, bo dzieci z rodzicami. Było bardzo fajnie, ale taki rwetes, harmider i rozpierducha, że po 2 godzinach nie wiedziałam, jak się nazywam:))

W tym roku będzie chyba tylko troje dzieci:DDD

reklama
my robimy impreze dla rodziny u rodziny bo oni wszyscy mieszkaja w jednym miejscu pod wawa wiec nie bedziemy ich tu ciagac tylko organizujemy spotkanie przy torcie u tesciowej. a u nas w domu bedzie kinder party. moge sie juz pochwalic jaki torcik bedzie miala lena (oczywiscie z innym napisem). na impreze rodzinna tesciowa piecze tort.

Ładny - tak myślałam że wybierzesz jednak kokardę na górę:-)

my robimy impreze dla rodziny u rodziny bo oni wszyscy mieszkaja w jednym miejscu pod wawa wiec nie bedziemy ich tu ciagac tylko organizujemy spotkanie przy torcie u tesciowej. a u nas w domu bedzie kinder party. moge sie juz pochwalic jaki torcik bedzie miala lena (oczywiscie z innym napisem). na impreze rodzinna tesciowa piecze tort.

tort1.jpg

super torcik:)

Czyli ja robię pół imprezy?:-D Bo sama piekę torta, w niedzielę jak w każdą niedzielę przyjedzie siostra z rodziną i jak w każdą niedziele wypijemy kawę, tylko tym razem będzie tort do kawy;-)

ładniusie saa tetorty ktore pokazujecie

ja wymyslilam ze zamowie albo biedronke albo motyla,taki wiosenny ,majowy:tak:

impreza bedzie w sobote,nie w dzien urodzin na ok 15 osob,chyba drugiej nie bedzie(dzieciowej) bo kolezanka ma termin porodu:-)ale niemartwie sie ;-)bo w czerwcu Wiki ma urodziny wiec bedzie wesolo:-)

a o prezencie dla Oli nie myslalam bo na pewno sporo dostanie.Nie chcialabym zeby bylo to cos grajacego ale czas pokaxze:hmm:

reklama
bali fajna stronka... a patrzylas takie cudo?? Tort podwodny :: zdj�cie tortu w Galerii tortownia.pl - www.tortownia.pl

nikita: jakżesz to?? toż to cała impreza....

u nas chyba ze 3 beda imprezy.. nie licze czy połówki czy całe... na ppewno 17 (wtorek coś zrobimy) i ta ciotka od wyliczanych zupek juz zapowiedziałą, że nie da rady przyjechac do nas 14 maja w sobote, bo 15 ma komunie:szok: (30 km od nas),tam gdzie jej matka mieszka..:angry::angry:
także specjalnie dla niej musimy zrobić 21 maja impreze... tylko co z tortem?? mam specjalnie dla każdej rodziny zamawiać tort??:confused::confused:

Do góry