Mi się lista prezentów podoba
Wiele osób chce coś młodym kupić ale nie ma pomysłu co i właśnie taka lista w tych przypadkach jest idealna. Zwłaszcza jeśli są również prezenty z dolnej półki cenowej.
Pamiętam jak sama byłam 2 lata temu na weselu mojej siostry ciotecznej. Miałam wtedy trudną sytuację finansową a szłam z wtedy moim jeszcze nie małżem a narzeczonym i nie mieliśmy więcej kasy aby im dać niż 150zł...wstyd trochę. Ale była lista a na liście była maszynka do mięsa
Kupiliśmy - wydaliśmy 200zł więc w kopercie nadal wstyd byłoby dać ale jako prezent było super
Wiem zresztą, że jej używa bo niedawno się z nią widziałam i zachwalała ją kolejny raz ;P Wyhaczyłam nowiutką na allegro w jakiejś promocji bo normalnie taka maszynka kosztuje ok. 450zł ;P
Pamiętam jak sama byłam 2 lata temu na weselu mojej siostry ciotecznej. Miałam wtedy trudną sytuację finansową a szłam z wtedy moim jeszcze nie małżem a narzeczonym i nie mieliśmy więcej kasy aby im dać niż 150zł...wstyd trochę. Ale była lista a na liście była maszynka do mięsa