reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
też uważam, że jest wyjątkowa :) dlatego się na nią zdecydowałam i nie ustąpiłam mimo wysokiej ceny. nie chcę pisać o kwotach, bo wielokrotnie zdarzały się przez to niemiłe sytuacje...

a w sumie, czy to takie ważne? jak się podoba, to nie istotne ile kosztuje ;) w końcu to mój ślub, który zamierzam brać raz w życiu ;) rezygnuję z innych uciech tego dnia, ale z sukni nie potrafiłam ;P

eeej afi no napisz pliz... jest bajeczna :)

noooo Nataliak, Ty nie znajdziesz? ;) nasz forumowy szermlok..? ;P ;)
edit: żartuję oczywiście :)

Ostatnia edycja:
Oj Afi tu nie chodzi o ocenianie ile dałaś a ile mniej mogłaś ;) Chcę wiedzieć ile muszę zebrać aby mieć takie cudo ;) To chociaż podaj dokładny model i firmę to już znajdę w ramach pracy domowej ;P

jak coś jeszcze pamiętam z przygotowań, to chyba suknie Cymbeline będą szły koło 5000 - 6000, zwłaszcza najnowsze modele, a espera to model z 2011r, więc ceny wysokie jak dla przysłowiowego zjadacza chleba, ale za to satysfakcja z wystąpienia w tym jedynym dniu w wymarzonej kiecce - bezcenna :) Sama dałam 3000zł za suknię, które teraz leży w pudle, jeszcze nie wyczyszczona i ani sekundy nie żałowałam.

afi - czuj się rozgrzeszona z tego wydatku :tak:

reklama
Afi- nie masz wyjścia, musisz mieć tego koka co Alba:tak: WSZYSTKIE tak postanowiłyśmy:-D

A co do sukien Cymbeline, to zaczynają się znacznie niżej niż 5 000, są już od 3 500:-) Najdroższe- 5, 6 tys są te hiszpańskie, które mają dużo koronki.

Do góry