reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
też uważam, że jest wyjątkowa :) dlatego się na nią zdecydowałam i nie ustąpiłam mimo wysokiej ceny. nie chcę pisać o kwotach, bo wielokrotnie zdarzały się przez to niemiłe sytuacje...

a w sumie, czy to takie ważne? jak się podoba, to nie istotne ile kosztuje ;) w końcu to mój ślub, który zamierzam brać raz w życiu ;) rezygnuję z innych uciech tego dnia, ale z sukni nie potrafiłam ;P

eeej afi no napisz pliz... jest bajeczna :)

noooo Nataliak, Ty nie znajdziesz? ;) nasz forumowy szermlok..? ;P ;)
edit: żartuję oczywiście :)

Ostatnia edycja:
Oj Afi tu nie chodzi o ocenianie ile dałaś a ile mniej mogłaś ;) Chcę wiedzieć ile muszę zebrać aby mieć takie cudo ;) To chociaż podaj dokładny model i firmę to już znajdę w ramach pracy domowej ;P

jak coś jeszcze pamiętam z przygotowań, to chyba suknie Cymbeline będą szły koło 5000 - 6000, zwłaszcza najnowsze modele, a espera to model z 2011r, więc ceny wysokie jak dla przysłowiowego zjadacza chleba, ale za to satysfakcja z wystąpienia w tym jedynym dniu w wymarzonej kiecce - bezcenna :) Sama dałam 3000zł za suknię, które teraz leży w pudle, jeszcze nie wyczyszczona i ani sekundy nie żałowałam.

afi - czuj się rozgrzeszona z tego wydatku :tak:

reklama
Afi- nie masz wyjścia, musisz mieć tego koka co Alba:tak: WSZYSTKIE tak postanowiłyśmy:-D

A co do sukien Cymbeline, to zaczynają się znacznie niżej niż 5 000, są już od 3 500:-) Najdroższe- 5, 6 tys są te hiszpańskie, które mają dużo koronki.

Do góry