reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

musze przyznac ze organizowanie nawet skromnego slubu jak sie ma male dziecko to jest jakas masakra bo nie ma czasu zeby spokojnie usiasc i sie nad czymkolwiek zastanowic czy cos zaplanowac, wszystko takie 'rwane'.

dokładnie, coś wiem na ten temat, ja juz mam taką masakrę z przygotowaniami, aż głowa pęka..chaos! a na nastepny tydzień juz mam od poniedziałku cały harmonogram, co gdzie i kiedy odebrać, dowieźć, przywieźć etc. a młody cały czas ze mną, także chłopak będzie obwożony po mieście ma maxa..ale za 9 dni juz bedzie po wszystkim..uff ;-) także życzę powodzenia

co do kwiatów, to mogę Wam zaprezętować kilka moich dzieł z cantedeskii, albo z innych kwiatów...

reklama
a sobie zrobie z białych amarylisów, lub z białych anemonów..coś w tym stylu, tylko niekoniecznie, aż takie duże, wolę mniejsze.....

Klariss, to Ty kwiaciarka?
Ja miałam taki bukiet:
DSC_4816.jpg
I sukni kawałek też widać:-) Chciałam w bukiecie jeszcze coś granatowwego mieć, ale mnie zakrzyczeli ze panna młoda nie może mieć aż tak kolorowego bukietu:dry:

Zaproszenia Nataliak mi też fioletowe sie podobają - pogrzebowy fiolet jest zupełnie inny.

a ja nie pamiętam z czego miałam bukiet... wiem tylko, że był z kryształkami svarowskiego i cały był pokryty tiulem, ale kwiatów za chiny nie pamiętam

to i ja sie pochwale swoim bukietem;-)
tan mały miała moja starsza...
a takie mamy obraczki

Załączniki

• Foto (50).jpg
    Foto (50).jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 41
  • Foto (89).jpg
    Foto (89).jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 32
  • Foto (36).jpg
    Foto (36).jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
ale sie wam na wspominki zebrało:-) moj synuś co chwile by ogladal nasze wesele ale ja nie lubie siebie ogladac i szkoda mi ze juz sie nie powtorzy:-(
ja tez mialam wiazanke z kalii

nataliak obraczki sliczne,zaproszenia tez.mi osobiscie podobaja sie z jasnym rozem.my mamy obraczki pomieszane białe i zolte zloto ale niestety sie juz zniszczyly

Do góry