reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
uwierz mi ze chcialabym wybierac pod stroj ale kiecki jeszcze nie ma (aczkolwiek jest opcja fioletowej). nie mozemy dluzej czekac z zaproszeniami bo nie wypada mniej niz miesiac przed slubem informowac gosci. a na zakup kiecki jeszcze mam troche czasu ;)

a co do obraczek z bialego zlota to naczytalam sie opinii w necie i bardzo czesto sa rodowane wiec sie scieraja. nawet apart tez ma sporo takich.
My mamy takie badziewia z białego złota: były podobne do tych, które Wy chcecie, a po 4 latach po matowym środku nie ma śladu :no: Pewnie za jakiś czas sprawimy sobie inne, porządne :tak: A te Wasze są śliczne :tak:

alis przeciez Ty zaproszenie dostaniesz ;P a szczegoly beda w grupie jak ktos jeszcze bedzie chcial wpasc, nie bede ryzykowac na publicznym ;)

musze przyznac ze organizowanie nawet skromnego slubu jak sie ma male dziecko to jest jakas masakra bo nie ma czasu zeby spokojnie usiasc i sie nad czymkolwiek zastanowic czy cos zaplanowac, wszystko takie 'rwane'.

reklama
jeszcze Was pomecze ;P w sumie rzuce linkiem dla zobrazowania: Stylowe zaproszenia ślubne, Magia zaproszeń (1264765079) - Aukcje internetowe Allegro. papier chcemy bialy prazkowany a naklejke biala. co do wstazeczki jeszcze nie podjelismy ostatecznej decyzji, pod uwage brane sa kolory 1, 7, 10 i 12 czyli bialy, jasny roz, fiolet i ecru.

Ja bym wzięła 7, jakoś kojarzy mi się z moim ślubem :) A fiolet to taki bardziej kolor na inną "uroczystość" - ale wiadomo, ile osób, tyle opinii ;)

Do góry