reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
maly progres: wybrane zaproszenia i obraczki :)

1a.JPG

tytanowe-obraczki-zo-t-000-obr-605.jpg

my oboje mamy wstret do zoltego zlota ;P obraczki z bialego zlota zwykle nie sa z bialego tylko z rodowanego zoltego i po czasie sie to sciera. srebro odpada bo za miekkie i szybko sie zniszczy. to tylko tytan pozostal ;)
czekam na maila od firmy u ktorej zaproszenia kupilismy. przeslali tresc do wyboru i niestety w kazdej jest mowa o slubie koscielnym, rodzicach i weselu, mam nadzieje ze da sie to zmodyfikowac bo jak nie to zrobie awanture ;P

powinno się dać, chyba nie Wy jedni robicie tylko ślub cywilny? To nie powinien być problem, pewnie po prostu standardowe szablony przysłali.

A skoro obrączki tytanowe to ja radzę przed ślubem próbowac jakieś pierścionki albo zwykłe obrączki żeby rozmiar wyczaić, ja mam o dosłownie pół rozmiaru za mały, tytan będzie ciężko pomniejszyć lub powiększyć.

zamawiane beda w sklepie stacjonarnym wiec na miejscu dobierzemy rozmiar i kobieta z tej firmy (yes) polecila nam zeby pol rozmiaru wieksze wziac. poza tym w przyszlosci jak trzeba bedzie zmienic rozmiar to po prostu wymieniaja.

reklama
Do góry