reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

ja swój pierwszy ślub miałam cudowny na ok 80 osób, drugi to czysta formalność ( tylko rodzicie, brat i świadkowe)
estragon ja miałam ślub tydzień po Tobie :)

reklama
ja swoje wesele wspominam suepr było 120 osób
bawiał sie jak nie u siebie na weselu
suknia była super dobrze sie w niej czułam
tylko jedynym minusem była pogoda bo padało :(
ale wspomnienia super
terz tez jest oki wiadomo samo zycie :)

Widzę, że na tapecie pomysły na ślub :) To i ja coś dorzucę w temacie filmów ślubnych. Moja koleżanka wymyśliła sobie z mężem nie typowy film z wesela (to swoją drogą), postanowili zrobić sobie film w formie teledysku. Uważam, że wyszło super i już jej zapowiedziałam, że ściągam od niej pomysł i zrobię coś takiego przy okazji jak będę z małżem brać kościelny :) Filmik - za zgodą koleżanki :)
[video]http://w405.wrzuta.pl/film/0CbUdXpaj2F/wmv_x264_001[/video]
Wreszcie miałam czas obejrzeć, ale piękny filmik! Nie znam tych ludzi, a i tak się wzruszyłam:-)

i dlatego zdjęcia w plenerze należy robić po weselu! Wtedy stroje mogą się brudzić ile chcą;-)
My mamy zdjęcia np. jak siedzimy na piasku, jak M skacze do płytkiej wody, jak brodzimy w wodzie oboje, żałuję że jeszcze później mieliśmy w planach zdjęcia gdzie indziej, trzeba było zostawić wodę na koniec, to bym wlazła z całą suknią w wodę, na tym filmie super to jest:-)

Ostatnia edycja:
Wreszcie miałam czas obejrzeć, ale piękny filmik! Nie znam tych ludzi, a i tak się wzruszyłam:-)

i dlatego zdjęcia w plenerze należy robić po weselu! Wtedy stroje mogą się brudzić ile chcą;-)
My mamy zdjęcia np. jak siedzimy na piasku, jak M skacze do płytkiej wody, jak brodzimy w wodzie oboje, żałuję że jeszcze później mieliśmy w planach zdjęcia gdzie indziej, trzeba było zostawić wodę na koniec, to bym wlazła z całą suknią w wodę, na tym filmie super to jest:-)
My robiliśmy zdjęcia 2 miesiące po ślubie bo tak byliśmy zajęci ;-) i fajnie, bo miałam inne włosy i makijaż. Suknia była zmasakrowana po sesji...
A wesele trwało od 16 do 8, krotka przerwa poprawiny z dodatkowymi gośćmi a dla nas i naj, najblizszych (12 osób) to wesele, poprawiny i poprawiny poprawin w sumie trwały 4 dni...
Moje wesele było do tej pory najfajniejszym na którym byłam :-)

Widzę, że na tapecie pomysły na ślub :) To i ja coś dorzucę w temacie filmów ślubnych. Moja koleżanka wymyśliła sobie z mężem nie typowy film z wesela (to swoją drogą), postanowili zrobić sobie film w formie teledysku. Uważam, że wyszło super i już jej zapowiedziałam, że ściągam od niej pomysł i zrobię coś takiego przy okazji jak będę z małżem brać kościelny :) Filmik - za zgodą koleżanki :)
[video]http://w405.wrzuta.pl/film/0CbUdXpaj2F/wmv_x264_001[/video]
wooooooooooooooooooooooooow!!
ale się rozmarzyłam, normalnie widziałam siebie na tym filmiku :-D :-D

świetny filmik, a koleżanka jak laleczka- śliczna, suknia przepiękna :tak:

...co do wesela, to my takowego, "tradycyjnego" nie mieliśmy, oczywiście z własnego wyboru. Byliśmy akurat zgodni co do tego, że jakoś nas nie bawi wielki spęd, zapraszanie osób, które wypada zaprosić, mix cioć, babć i wujków ze znajomymi etc... Po ślubie mieliśmy elegancką kolację dla najbliższych, tylko tych osób, z którymi faktycznie chcieliśmy ten dzień spędzić- wyszło w sumie 40 osób- a następnego dnia zrobiliśmy imprezę w klubie na ok 100 osób, oczywiście zapraszaliśmy tylko naszych znajomych- a rodzice wpadli na chwilę, zobaczyć jak się bawimy. Klimat był super, luz totalny, wspominam bardzo miło i inni (podobno;-)) też. Co do sesji, to trochę zdjęć ze świadkami robiliśmy przed ślubem, a już typową sesję- miesiąc po. Pojechaliśmy z fotografem na weekend nad morze, robiliśmy zdjęcia na polu golfowym (jakże by inaczej;-)) i na plaży.
Pozostał mi jedynie niedosyt jeśli chodzi o wieczór panieński- organizowała go moja szwagierka, oczywiście nie spytała mnie, jak ja to widzę, tylko postanowiła, że urządza spotkanie w SPA. I jakkolwiek uwielbiam SPA, masaże i tym podobne atrakcje, to powiem Wam, że jednak brakowało mi tego elementu imprezowego, bo już o 20.00 byłam w domu....

reklama
ooo temat slubów i wesel:) my mielismy dwu dniowe wesele na 190osob dużooo...ale to tylko najblizsi byli...suknie swoją miło wspominam bo jej nie czulam że ja mam a najbardziej moje ukochane buciki :) w pierwszym dniu impreza od 15 slub w kosciele potem zdjecia po kosciele w plenerze ogród przed klasztorem Mogilskim :) i przyjęcie weselne po pierwszym tancu pojechalismy w plener na sesje bylismy w Ojcowie:) i w Parku Ojcowskim superrr...tam mielismy umowiona limuzyne itd.
pierwszy dzien wesela trwal do 10 rano w niedziele my bylismy w domku na 9.30 a poprawiny były od 17 do 9 rano w pon. zespoł to byli moi znajomi i za dwa dni wzieli tylko 1000zł a superr chłopaki grają...kamerzysta i fotograf(za 2 dni) wzieli 4tys.
wesele wspominam bardzo miło jeszcze nie raz bym to powtórzyła ale oczywiscie z obecnym i jedynym mężem

Do góry