agulam
Fanka BB :)
ja jeszcze nie mysle a w ciazy nie jestemafiliacja;8288184
Jeny... Wy już tak szczegółowo zaczynacie myśleć o przyjęciach urodzinowych naszych maluchów, a u nas w tym roku urodziny Jagody spadły na dalszy plan.
noo fajne,tez widzialamJeśli chodzi o DUPLO, to są teraz cudne nowe serie:
Lego Duplo - 6158 SZPITAL DLA ZWIERZĄT (2157731351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i dinozaury, które widziałam w książeczce, ale nie mogę znaleźć na stronie.
super inawet by pasowalo 'urodzinki Olinki'jesli bede kupowac tort to taki bym chciała
http://www.galeriaslodkosci.pl/upload/images/section_243_big.jpg
noo super;-)a ile sprzatania
Julita Wiolan ma racje te co Ty wstawilas sa za male,Maja nawet nei bezdie miala szansy zjechacnajmniejsza to powinna byc taka: LITTLE TIKES WIELKA Zjezdzalnia NEW+ MEGA GRATISY! (2150397048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja dla Agaty na cos takiego sie czaje: SMOBY 310138 GIGANT ZJEZDZALNIA XXL 380cm + ZESTAW (2149920204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko ta pionowa drabinka mnie przeraza.. Agatę już mniej..
my mamy te 1 co wstawila Wiolan ,jedynym minusem jest to ze na dole jak zdiecko jescze dobrze sobie nie radzi to spada na pupe na ziemie,chyba wiecie o comi chodzibo nie konczy sie plasko...
Oleska kup albo duplo albo ciezarowke Agiczy juz cos innego wyubralas??