reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

afiliacja;8288184
Jeny... Wy już tak szczegółowo zaczynacie myśleć o przyjęciach urodzinowych naszych maluchów, a u nas w tym roku urodziny Jagody spadły na dalszy plan.
ja jeszcze nie mysle :no:a w ciazy nie jestem:-D

Jeśli chodzi o DUPLO, to są teraz cudne nowe serie:

Lego Duplo - 6158 SZPITAL DLA ZWIERZĄT (2157731351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dinozaury, które widziałam w książeczce, ale nie mogę znaleźć na stronie.
noo fajne,tez widzialam:tak:

super inawet by pasowalo 'urodzinki Olinki':-D

noo super;-)a ile sprzatania:confused:

Julita Wiolan ma racje te co Ty wstawilas sa za male,Maja nawet nei bezdie miala szansy zjechac:no:
my mamy te 1 co wstawila Wiolan ,jedynym minusem jest to ze na dole jak zdiecko jescze dobrze sobie nie radzi to spada na pupe na ziemie,chyba wiecie o comi chodzi:dry:bo nie konczy sie plasko...

Oleska
kup albo duplo albo ciezarowke Agi:tak:czy juz cos innego wyubralas??

reklama
a my postanowiliśmy kupić Gabrysi wózek dla lalek taki wiecie gleboki (gondolkę) teraz jako wczesniejszy jeden z prezentów urodzinowych. Ona uwielbia bawić się lalkami i wozić je wózeczku ten co ma niestety już sie rozwala ale to była taka prowizorka jak ja to mówię na początek...Ale wiecie w sklepie patrzyłam to minimum trzeba dac 160zł...muszę poszukać na allegro

Chcialam sie pochwalic ze zamowilam juz tort dla malej teraz juz nie musze sie zastanawiac czy kupic czy samej upiec

Trochę jestem ciekawa tego tortu bo jednak nie bedzie taki jak chcialam ale ma byc smietanowo wisniowy:)

a ja w tym roku kompletnie nie myślę o urodzinach :blink::blink:

oleśka - fajne to, to :) sama bym się pobawiła :-D

julita - tort śliczny !

wiolan - fajnie, że piszesz o tych zjeżdżalniach. Masz racje, że bez sensu kupować taką małą.
Moja przyjaciółka zapowiedziała, że chce Doriankowi kupić zjeżdżalnie ale jak tak patrze na ceny to będzie ciężko ;-)
ta mi się podoba i fajna ta opcja z wężem SMOBY ZJEŻDŻALNIA XL 230cm +Koszykowka LITTL TIKES (2227420428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kod:
a ja jeszcze nie zamówiłam tortu, jest klopot bo potrzebuje na poniedzialek wielkanocny :baffled:
Ja tak miałam w zeszłym roku. Karolkowe urodziny wypadały w pon wielkanocny. Odbierałam torta w sobotę.

W tym roku zamawiam, ale tym razem w Krakowskich Wypiekach, moim zdaniem obecnie najlepsze ciasta w Krakowie i najpiękniejsze:tak:

reklama
Do góry