reklama
M
mamamarcela
Gość
Mamomarcela czasem jak chcę zrobić Mai zdjęcie, gdy ma jakąś fajową kiecę i do tego smoka, to wydaje mi się że wygląda jak dziecko!;-)
Hmmm, jak dziecko mówisz, nie wpadłabym na to
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
u nas tylko Aleksandra. drugiego imienia nie ma, bo rejestrując ją w urzędzie jakos nam do głowy nie przyszło że można by podać też drugie imię. w sumie przynajmniej będzie miała mniej pisania przy okazji wypełniania różnych druków
Dokładnie tak Madziu .
Ja mam dwa imionka i w pewnym okresie - przy pierwszym pełnoletnim dowodzie był problem, bo podobno w papierach było tylko jedno imie ale pani wpisała mi drugie skoro ja twierdziłam, że je mam, a mam je napewno, bo jak załatwiałam później metrykę do ślubu to w papierach było drugie imię - tak więc tylko kup[a zamieszania z tym drugim imieniem - a w naszej rodzince tylko ja mam dwa imiona dzieci i mąż po jednym i wszystko gra.
U mnie w rodzinie wszyscy maja 2 imiona i mi się to podoba, następne dziecko też będzie miało 2- Bartosz Jan lub Matylda Anna;-), a papierów nie wypełnia się codziennie żeby miało być to uciążliwe;-). Dla mnie w każdym razie nie jest.;-):-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
U mnie w rodzinie wszyscy maja 2 imiona i mi się to podoba, (...) a papierów nie wypełnia się codziennie żeby miało być to uciążliwe;-). Dla mnie w każdym razie nie jest.;-):-)
No i ja sie pod tym podpisuje.
dzikidzik
mamula MAJULI
Maja w metryce ma jedno imię, a to z chrztu jest tylko zapisane w kościele. Nie trzeba go nigdzie podawaćw sumie przynajmniej będzie miała mniej pisania przy okazji wypełniania różnych druków
no i jest Maja Alicja /miało być Aniela/
Napisał dzikidzik
Mamomarcela czasem jak chcę zrobić Mai zdjęcie, gdy ma jakąś fajową kiecę i do tego smoka, to wydaje mi się że wygląda jak dziecko!;-)
Mamomarcela ;-);-)Hmmm, jak dziecko mówisz, nie wpadłabym na to
reklama