reklama
dorotak
Fanka BB :)
Oj może dziś uda mi się nadrobić zaległości, dzieci śpią uff.... więc zaczynam od najstarszego wątku :-)
Patija, kochana wyglądacie pięknie obyście zawsze byli tacy szczęśliwi i uśmiechnięci jak w tym dniu :-)
Patija, kochana wyglądacie pięknie obyście zawsze byli tacy szczęśliwi i uśmiechnięci jak w tym dniu :-)
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Dziekuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa:-) Zycze wam także duzo miłości
Cynamonka
Fanka BB :)
No i my juz po chrzcinach. Ceremonia była piękna. I tak ładnie wszystko wyszło. Kubuś był chrzszczony nad chrzcielnicą ( nie zawsze spotyka się już w kościołach, teraz to tylko polewają główkęz mini dzbanuszka i finito ).
Swoją drogą miałam strasznego pecha, bo nie mamy pamiątek z chrztu. Była kamera, ale gość który nagrywał okazał się pierdołą do kwadratu i nie wcisnął guziczka nagrywanie. Elektronik z bożej łaski.
Mój Tato robił zdjęcia, ale okazało się po wszystkim że miał źle założony i film i nic nie wyszło. Oprócz tego jeszcze kuzyn strzelał fotki , ale się nie wysilił i zrobił 4 w niewłaściwych momentach. Jakieś fatum, czy co? Nie muszę Wam pisać jak byłam zła.
Swoją drogą miałam strasznego pecha, bo nie mamy pamiątek z chrztu. Była kamera, ale gość który nagrywał okazał się pierdołą do kwadratu i nie wcisnął guziczka nagrywanie. Elektronik z bożej łaski.
Mój Tato robił zdjęcia, ale okazało się po wszystkim że miał źle założony i film i nic nie wyszło. Oprócz tego jeszcze kuzyn strzelał fotki , ale się nie wysilił i zrobił 4 w niewłaściwych momentach. Jakieś fatum, czy co? Nie muszę Wam pisać jak byłam zła.
reklama
M
maja33
Gość
Patija- wszystkiego naj naj ogromne Gratulacje dwie cudowne uroczystosci duzo szczescia
Podziel się: