reklama
Nasz maly byl chrzczony wczesnie, miesac konczyl dzien po chrzcinach.Chrzcilismy go tak, bo pasowalo tak jego chrzesnym, ktorzy teraz sa w Irlandii i przylecieli na chrzciny.Ja prywatnie wolalabym pozniej, wygladalam i czulam sie nie najlepiej, miesac po cc, niewyspana i zmeczona,.Impreza wprawdzie skromna w domku ale i tak dala mi popalic.Za to Karolek przeslicznie wygladal, byl w becie, do ktorego mial kwiatki przypiete, ubrany byl snieznobialo i jak na miesecznego maluszka byl bardzo spokojny.Nie mielismy problemow z chrztem choc mamy tylko slub cywilny.
Przyjecie sie udalo, goscie byli spokojni tylko do domu nie dalo sie ich wygonic tak im dobrze bylo:-)
Tylko ja dochodzilam do siebie i sprzatalam tydzien;-)
Cos chcialam dopisac ale mi umknelo...A wiem, rodzicom sie jedynie ceremonia nie podobala po stwierdzili, ze za malo uroczysta i taka dziwna.Nikt nic nie wiedzial, rodzice z dziecmi w kolku, po mszy szast-prast i po sprawie.Mieli troche racji niestety, ale na to wplywu juz nie mielismy.
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Przyjecie sie udalo, goscie byli spokojni tylko do domu nie dalo sie ich wygonic tak im dobrze bylo:-)
Tylko ja dochodzilam do siebie i sprzatalam tydzien;-)
Cos chcialam dopisac ale mi umknelo...A wiem, rodzicom sie jedynie ceremonia nie podobala po stwierdzili, ze za malo uroczysta i taka dziwna.Nikt nic nie wiedzial, rodzice z dziecmi w kolku, po mszy szast-prast i po sprawie.Mieli troche racji niestety, ale na to wplywu juz nie mielismy.
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
A oto link do albumu gdzie pare zdjec umiescilam:-)
Chrzciny - Ludzie - Niemowlaki - Fotosik.pl
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
A oto link do albumu gdzie pare zdjec umiescilam:-)
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzinka, od nas do Zabrza jest jakieś 80 km, czyli całkiem blisko ;-)
Podziel się: