reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny - kiedy, gdzie? zdjęcia ......

Cynamonka rzeczywiście pech. ale dobrze że sama Ceremonia dobrze poszła. całuski dla Synka bez diabełka...

reklama
No pech pierwsza klasa :-( Grunt, że uroczystość się udała i diabełek wypędzony ;-)
U nas też jest chrzścielnica - tak "donioślej" wygląda wówczas polewanie wodą.

Nasz maly byl chrzczony wczesnie, miesac konczyl dzien po chrzcinach.Chrzcilismy go tak, bo pasowalo tak jego chrzesnym, ktorzy teraz sa w Irlandii i przylecieli na chrzciny.Ja prywatnie wolalabym pozniej, wygladalam i czulam sie nie najlepiej, miesac po cc, niewyspana i zmeczona,.Impreza wprawdzie skromna w domku ale i tak dala mi popalic.Za to Karolek przeslicznie wygladal, byl w becie, do ktorego mial kwiatki przypiete, ubrany byl snieznobialo i jak na miesecznego maluszka byl bardzo spokojny.Nie mielismy problemow z chrztem choc mamy tylko slub cywilny.
Przyjecie sie udalo, goscie byli spokojni tylko do domu nie dalo sie ich wygonic tak im dobrze bylo:-)
Tylko ja dochodzilam do siebie i sprzatalam tydzien;-)
Cos chcialam dopisac ale mi umknelo...A wiem, rodzicom sie jedynie ceremonia nie podobala po stwierdzili, ze za malo uroczysta i taka dziwna.Nikt nic nie wiedzial, rodzice z dziecmi w kolku, po mszy szast-prast i po sprawie.Mieli troche racji niestety, ale na to wplywu juz nie mielismy.

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Bodzinka - pokaż jakąś fotke ze Chrzsztu (dobrze napisałam :confused:) !!
A co do ceremonii - nieważne, błahostka. Ważne, że mały ma diabełka wypędzonego :tak:

Bodzinka super wyglądaliście. Karolek taki malutki i niewinny...a skąd ty właściwie jesteś???

reklama
Do góry