a to pewnie masz nadczynność lub niedoczynność tarczycy?robiłaś badania w tym kierunki?ja dziecku robiłam i ma tarczycę w porządku.ale spróbuję tej wody.A pić ją też może tak?a mam pytanie czy teraz masz włoski czy nadal masz problem?Moja dzesika ma cały czas meszek biały który rośnie do ok 3mm i znowu sie wyciera.Ale na szczęście brwi i rzęsy jej wyrosły ale też białe.Oby znowu jej nie wypadły bo cały czas trze oczka.Dostała teraz taki preparat od 18 roku życia-LOXON 2%.Spróbuj może i tobie on pomoże.dzieki bardzo za rady i życzę zdrowia.pozdrawiam goraco
reklama
Rzeczywiście bardzo przykra sprawa i po raz pierwszy spotykam się z takim przypadkiem u dziecka. Jeżeli lekarze i specjaliści nie pomogą,wtedy jedynym rozwiązaniem pozostaje peruka,można ją wykonać nawet na specjalne zamówienie. Najlepiej poszukać na forum o łysieniu androgenowym,tam znajdziesz szereg informacji.
Witam mamy!
Mam takie pytanie: czy Wasze dzieci też płaczą u lekarza?
Ostatnio byłam z moim 2 letnim synkiem u pani doktor i przeżyłam najgorszą wizytę w swoim życiu! Mały wpadł w taką histerię, że nie można było go zbadać! Piszczał, wrzeszczał, kopał w drzwi, ja dostałam ze trzy razy w twarz! Taki wstyd!!!
Sceny z Superniani to pikuś w porównaniu z tym co zrobił mój Kacper
A badanie przecież nie boli. Nigdy wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Nie wiem co mu się stało.
I nie wiem nawet czy doktorka go dobrze zbadala. Maly kaszle od dwoch tygodni ale nic mu poza tym nie jest. Nie goraczkuje, je normalnie, w nocy spi. A ona mu przepisala zastrzyki bo mowi ze ma zmiany w oskrzelach. Ale czy ona go dobrze osluchala.
I teraz nie wiem co robic. wszyscy mowia ze Maly nie wyglada na chorego. Prosze poradzcie cos!!!
Mam takie pytanie: czy Wasze dzieci też płaczą u lekarza?
Ostatnio byłam z moim 2 letnim synkiem u pani doktor i przeżyłam najgorszą wizytę w swoim życiu! Mały wpadł w taką histerię, że nie można było go zbadać! Piszczał, wrzeszczał, kopał w drzwi, ja dostałam ze trzy razy w twarz! Taki wstyd!!!
Sceny z Superniani to pikuś w porównaniu z tym co zrobił mój Kacper
A badanie przecież nie boli. Nigdy wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Nie wiem co mu się stało.
I nie wiem nawet czy doktorka go dobrze zbadala. Maly kaszle od dwoch tygodni ale nic mu poza tym nie jest. Nie goraczkuje, je normalnie, w nocy spi. A ona mu przepisala zastrzyki bo mowi ze ma zmiany w oskrzelach. Ale czy ona go dobrze osluchala.
I teraz nie wiem co robic. wszyscy mowia ze Maly nie wyglada na chorego. Prosze poradzcie cos!!!
podaje maila dla mam z podobnym problemem justyna_dzesi@interia.pl
Evulek
Aktywna w BB
madlen84cóż jeśli to jeszcze aktualne, to ja bym jednak poszła do lekarza powtórnie ale do innego naturalnie, bo zmiany w oskrzelach to poważna sprawa.
ja trafiłam z moją córą do lekarza na tzw kontrolę przekonana,że nic jej nie jest (kasłała owszem na "mokro" ale byłam pewna że to od kataru) a tymczasem lekarz stwierdził szmery w płucach
moja Zuza tez nie lubi być badana a zdarza jej się bardzo protestować, zauważyłam jednak,że niektórzy pediatrzy lepiej na nią działają ;-)
dowiedz się może jaki miły lekarz mógłby zbadać Twojego synka.
pozdrawiam i życzę zdrówka dla małego!
ja trafiłam z moją córą do lekarza na tzw kontrolę przekonana,że nic jej nie jest (kasłała owszem na "mokro" ale byłam pewna że to od kataru) a tymczasem lekarz stwierdził szmery w płucach
moja Zuza tez nie lubi być badana a zdarza jej się bardzo protestować, zauważyłam jednak,że niektórzy pediatrzy lepiej na nią działają ;-)
dowiedz się może jaki miły lekarz mógłby zbadać Twojego synka.
pozdrawiam i życzę zdrówka dla małego!
u mojego misia ortopeda stwierdził krzywe nogi jak byliśmy na wizycie zalecone pod kontem nauki chodzenia więc miał rok. kazali nosić Tomasa. nic to nam nie dało i na bilansie 2 latka pediatra zauważyła ze stópki mu uciekają. rehabilitantka syna mojej koleżanki stwierdziła że Tomas tylko pogłębia wadę. sama ie wiem co dalej:-(
Barline_eu
Początkująca w BB
Moim zdaniem jeżeli masz jakieś wątpliwosci, lub widzisz że dzieje się coś złego ze stanem zdrowia Twojego dziecka,to najlepiej byłoby udać się do lekarza i powtórzyć badania. Na pewno nie zaszkodzi. A płacz w gabinecie lekarskim? Też mamy z tym problem...
Barline_eu
Początkująca w BB
Pozostaje mieć nadzieję,że wszystko się ułoży i włoski odrosną tak aby Twoje dziecko mogło być w pełni szczęśliwe. Życzę tego z całego serca.
U mnie zależy jaki lekarz, jak ide do państwowego do mojej lekarki SZymek za nią nie przepada nie płacze ale się wyrywa nie daje się zbadac jakoś baby nie lubi , a mam lekarza prywatnie jednego jest zawsze bez fartucha fajnie dzieciaki zagada i robi z małym co tylko chce , a dzieć szczęśliwy z gabinetu wychodzi
reklama
dowiedziałam sie o nowej metodzie leczenia łysienia ziołami.tylko nie wiem czy mam tego spróbować??
Podziel się: