reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby w ciąży ( cholestaza , rożyczka, toksoplazmoza..i inne)

Hihi...
a ciekawe co po lekarzu..
Chyba byłaś dzisiaj? Coś mówił?

ech coraz mniej mi sie to podoba
fakt brzuchol mi twardnie itd.
posiem-mocz jałowy Białko C reaktywne- przy górnej granicy ale miesci sie w normie
kazał zrobic posiew z pochwy.
zapisał dodatkowo nospe jak miałam 1 dziennie teraz mam 3 dziennie i 3Xdziennie asmag forte i 3X1/2jeszcze jednej tabletki
czuje sie jak schorowana emerytka-masakra mam 1600mg magnezu dziennie 3 nospy i1,5 tej tabletki której nazwa mi uciekła szukam jakiegoś innego dr by to skonsultowac
co 7-10 dni do gin chodze masakra...a poza tym twardnieniem to czuje się świetnie!

reklama
Rzeczywiście chyba warto skonsultować z innym lekarzem taką przypadłość.
Ja mam dziwny ból w samym środku brzucha, jakby przepona nadwyrężona czy co...? Mała tam ciągle nogi wpycha - może od tego?

Rzeczywiście chyba warto skonsultować z innym lekarzem taką przypadłość.
Ja mam dziwny ból w samym środku brzucha, jakby przepona nadwyrężona czy co...? Mała tam ciągle nogi wpycha - może od tego?

ja sie czuje skopana od srodka -mąz zaczął chrapac bo jest duszno i jest strasznie zmęczony , jak on tak strasznie chrapie to mała mnie kopie-i juz od dziecka obrywam za mężowskie chrapanie

Ostatnia edycja:
No właśnie...
Tylko tak leniwie nogę gdzieć mi wetknie:)
Ale to całkiem przyjemne i mniej takie gwałtowne niż dawniej:)

a moja dzidzia odtatni mnie coś mocno kopie a własciwie ociera sie o brzuch śmieszne to tylko najczesciej od21 do rana kiedy mi sie chce spac a do tego mam ten fenoterol a po nim mi setce wariuje czuje sie taka roztrzęsiona w srodku i spac nie moge ale to podobno normalna reakcja na lej a ja za pierwszyr razem myślałam ze zaczynam umierac hihi-głupia panikara!
ale musze to jakoś znieś dla dzidzi!

JEDNAK INFEKCJA-I STĄD TE SKURCZE
infekcja w pochwie i to jakieś paskudne bakterie które lubią wywoływac wczesne porody i poronienia
mozliwe ze przez nie straciłam w2006moją kruszynke-czerwiec2006odszedł mój aniołek!
a teraz szczęśliwie jestem w 24tyg i wykrył mi te wredne bakterie - przepisał mi
dalej magnez ,nospe,fenoterol to ostatnie dobowa dawke zwiekszył mi o o,5 tabletki a dodatkowo na te infekcje dopochwowo polseptol i gyno-pevaryl 5o tez dopochwowe globulki

mam pytanie jak sie stosuje dopochwowe globulki wkłada sie je tam i co a jak mam 2 leki i oba przed snen to można naraz czy chwile odczekac trzeba???

reklama
Do góry