reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby w ciąży ( cholestaza , rożyczka, toksoplazmoza..i inne)

Hihi...
a ciekawe co po lekarzu..
Chyba byłaś dzisiaj? Coś mówił?

ech coraz mniej mi sie to podoba
fakt brzuchol mi twardnie itd.
posiem-mocz jałowy Białko C reaktywne- przy górnej granicy ale miesci sie w normie
kazał zrobic posiew z pochwy.
zapisał dodatkowo nospe jak miałam 1 dziennie teraz mam 3 dziennie i 3Xdziennie asmag forte i 3X1/2jeszcze jednej tabletki
czuje sie jak schorowana emerytka-masakra mam 1600mg magnezu dziennie 3 nospy i1,5 tej tabletki której nazwa mi uciekła szukam jakiegoś innego dr by to skonsultowac
co 7-10 dni do gin chodze masakra...a poza tym twardnieniem to czuje się świetnie!

reklama
Rzeczywiście chyba warto skonsultować z innym lekarzem taką przypadłość.
Ja mam dziwny ból w samym środku brzucha, jakby przepona nadwyrężona czy co...? Mała tam ciągle nogi wpycha - może od tego?

Rzeczywiście chyba warto skonsultować z innym lekarzem taką przypadłość.
Ja mam dziwny ból w samym środku brzucha, jakby przepona nadwyrężona czy co...? Mała tam ciągle nogi wpycha - może od tego?

ja sie czuje skopana od srodka -mąz zaczął chrapac bo jest duszno i jest strasznie zmęczony , jak on tak strasznie chrapie to mała mnie kopie-i juz od dziecka obrywam za mężowskie chrapanie

Ostatnia edycja:
No właśnie...
Tylko tak leniwie nogę gdzieć mi wetknie:)
Ale to całkiem przyjemne i mniej takie gwałtowne niż dawniej:)

a moja dzidzia odtatni mnie coś mocno kopie a własciwie ociera sie o brzuch śmieszne to tylko najczesciej od21 do rana kiedy mi sie chce spac a do tego mam ten fenoterol a po nim mi setce wariuje czuje sie taka roztrzęsiona w srodku i spac nie moge ale to podobno normalna reakcja na lej a ja za pierwszyr razem myślałam ze zaczynam umierac hihi-głupia panikara!
ale musze to jakoś znieś dla dzidzi!

JEDNAK INFEKCJA-I STĄD TE SKURCZE
infekcja w pochwie i to jakieś paskudne bakterie które lubią wywoływac wczesne porody i poronienia
mozliwe ze przez nie straciłam w2006moją kruszynke-czerwiec2006odszedł mój aniołek!
a teraz szczęśliwie jestem w 24tyg i wykrył mi te wredne bakterie - przepisał mi
dalej magnez ,nospe,fenoterol to ostatnie dobowa dawke zwiekszył mi o o,5 tabletki a dodatkowo na te infekcje dopochwowo polseptol i gyno-pevaryl 5o tez dopochwowe globulki

mam pytanie jak sie stosuje dopochwowe globulki wkłada sie je tam i co a jak mam 2 leki i oba przed snen to można naraz czy chwile odczekac trzeba???

reklama
Do góry