reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby w ciąży ( cholestaza , rożyczka, toksoplazmoza..i inne)

Mleczko sie różnie produkuje,
zależy to od organizmu.
No to troche dziwne,że tak przy "kładzeniu sie" ta macica się skurczyła.
A nie napinałaś mięśni?

reklama
niewiem ja mam do niego zaufanie ale maz twierdzi ze on co chwila cos wynajduje z czego robi z igły widły by mnie nastraszy i umówi wizyte na za tydzien lud za10 dni...ale niewiem moze serio cos dziwne sa u mnie sprawy...

No lekarz powinien być rzeczowy i konkretny. Powiedzieć jak coś jest nie tak, no ale jak ma straszyć to niedobrze. Zapytaj czy postawi diagnozę. Jak nie postawi, to warto kogoś innego się poradzić chociaż w tej sprawie. Bo skoro jest jednak coś, to na to "coś" musi być lek:)

do wczoraj mi sie ta macica napinała wczoraj wypiłam puł małego piwa-miałam takiego smaka że masakra:zawstydzona/y: potem w nocy smy pobaraszkowali z mężusiem -łagodnie ale jednak -pomimo ze dr zabronił bo infekcja ale skoro zero bakteri w moczu to smy sobie pozwolili- i dziś nie wyczuwam napięc macicy- zobaczymy jak jutro!-niewiem moze to stres i zbytnio sie pilnuje i sama nakrecam...zobaczymy co powie lekaż!
a dziś mam większy brzuch- bo mi rośnie tak skokami nie codziennie troszeczke tylko nagle przez noc mi rosnie-a dzien wczesniej mnie te mieśnie pod sama skóra na brzuchu ciągna potem rosnie i znów jest normalnie i znowu - dziwne...

reklama
Do góry