reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

dziewczyny z zagranicy.... :-)
jak to było z tym darmowym dentystą? bo w sumie można byłoby iść jak jest okazja:-p
tylko ja nie wiem co i gdzie mam pytać....:zawstydzona/y:

ja ostatnim razem bylam ze 3 lata temu... tez sie chce wybrac ale jakos tak nie potrafie... chyba sie boje ze cos mogloby byc nie tak :dry:
i wsumie nie wiem jak z tym darmowym dentysta naprawde to wyglada.. jezeli sie zmotywuje to jutro zadzwonie i zapytam i moze umowie sie na kontrole zabkow

reklama
Nie wiem czmu krew pępowinowa i sprawa poboru komórek macierzystych została zakwalofikowana do tego tematu ale skoro tak to...

Dziś podpisaliśmy umowę na pobranie w Progenisie, dostalismy zestaw pobraniowy i zyczenia udanego porodu :) Bardzo sie ciesze. Łączny koszt (za zestwa, oplata podstawowa) to niewiele wiecej niz 2000, za rok 400 zł opłaty za utrzymywanie komórek :). Mam nadzieje ze nigdy nie beda potrzebne.

Passingby temat o komorkach zostal przeniesiony tutaj gdyz bylo to jedyne miejsce gdzie mozna go bylo przeniesc. Temat byl bardzo dlugo nie uzywany i nikt sie na nim nie udzielal.
Mysle ze temat o komorkach moze byc tutaj wkoncu chodzi o zdrowie naszych maluchow. ;-);-)

Cześć Kobietki

mam pytanie, czy któraś z Was zażywa luteinę lub MG B6?? Ja niestety zażywam od soboty, ale nic póki co nie pomaga, nie wiem czy nawet twardnienie brzuszka się nie nasiliło:-( dzisiaj już 2 razy a wczoraj przez 1/2 dnia mi takie właśnie bezbolesne skurcze dokuczały:( Czy ta luteina powinna zadziałać od zaraz?? Gin powiedział że jeśli nie przejdzie do tygodnia to mam się zgłosić, nie wiem co dalej będzie jak mi to nie minie...:-(

Cześć Kobietki

mam pytanie, czy któraś z Was zażywa luteinę lub MG B6?? Ja niestety zażywam od soboty, ale nic póki co nie pomaga, nie wiem czy nawet twardnienie brzuszka się nie nasiliło:-( dzisiaj już 2 razy a wczoraj przez 1/2 dnia mi takie właśnie bezbolesne skurcze dokuczały:( Czy ta luteina powinna zadziałać od zaraz?? Gin powiedział że jeśli nie przejdzie do tygodnia to mam się zgłosić, nie wiem co dalej będzie jak mi to nie minie...:-(

Magda zazywalam i biore MG B6 i nic mi na razie nie dolega, a skurcze - moze to byly te Brackstona- nie pamietam jak to sie pisalo :shocked2: z luteina nie mialam do czynienia wiec nie moge nic napisac...

Magda zazywalam i biore MG B6 i nic mi na razie nie dolega, a skurcze - moze to byly te Brackstona- nie pamietam jak to sie pisalo :shocked2: z luteina nie mialam do czynienia wiec nie moge nic napisac...

no dzięki za odpowiedz...:) my cały czas chodzimy z twardym brzucholem:( nie dość że zostałam w domu i nie szłam juz do pracy żeby nie pogarszać sprawy to jeszcze gorzej jest niż było:( muszę iść do sklepu a nie dość że pada cały czas to jeszcze muszę iść pieszo a boje się troche z tym moim brzuszkiem bo lekarz mówił żeby wypoczywać i leżeć:( a mała wogóle nie śpi bo wierci się od rana:-( jak mi do jutra nie przejdzie to zadzwonie do niego i powiem co i jak.

no dzięki za odpowiedz...:) my cały czas chodzimy z twardym brzucholem:( nie dość że zostałam w domu i nie szłam juz do pracy żeby nie pogarszać sprawy to jeszcze gorzej jest niż było:( muszę iść do sklepu a nie dość że pada cały czas to jeszcze muszę iść pieszo a boje się troche z tym moim brzuszkiem bo lekarz mówił żeby wypoczywać i leżeć:( a mała wogóle nie śpi bo wierci się od rana:-( jak mi do jutra nie przejdzie to zadzwonie do niego i powiem co i jak.
Magda tez mialam twardy brzucho jak do pracy chodzilam... teraz nareszcie jestem w domu i jest lepiej ale nie moge sie przepracowywac... tzn. w srodku dnia trzeba ok 2-3 godzinki polezec... do sklepu sama nie wychodze... bo jednak w glowie mi sie czesto kreci....
ja bym posluchala lekarza i lezala jak najwiecej... jak mialam najwieksze problemy to zdarzalao sie ze tylko wstawalam na 4 godziny dziennie... ale przeszlo.... sprobuj tez i mam nadzieje ze przejdzie :tak:

magda ja bire mgb6 3x dziennie i do tego fenoterol na skurcze więc podobny do twojej luteiny. Przez najbliższy tydzień to najlepiej leż jak najwięcej i raczej wszelkie zakupy zostaw mężowi. Ja wstawałam tylko na siku, a tak to leżeć, nawet siedzieć się nie powinno. Po tygodniu już zaczęłam wstawać i chodzić. A brzuszek masz ciągle twardy czy tylko jak chodzisz?? i czy brzuszek twrdnieje i puszcza czy ciągle jest twardy??

reklama
magda ja bire mgb6 3x dziennie i do tego fenoterol na skurcze więc podobny do twojej luteiny. Przez najbliższy tydzień to najlepiej leż jak najwięcej i raczej wszelkie zakupy zostaw mężowi. Ja wstawałam tylko na siku, a tak to leżeć, nawet siedzieć się nie powinno. Po tygodniu już zaczęłam wstawać i chodzić. A brzuszek masz ciągle twardy czy tylko jak chodzisz?? i czy brzuszek twrdnieje i puszcza czy ciągle jest twardy??

No dzisiaj to właśnie cały czas twardy i do tego kregoslup zaczal bolec:( istna masakra:( czy siedze, czy leże czy stoje brzuszek twardy, mała strasznie sie napina, przynajmniej tak to odczuwam:( a zanim zaczelam brac ta luteine to też twardniał ale tylko przy chodzeniu

Do góry