reklama
mamulica
Fanka BB :)
Gosiaczekkk ja do tej mojej gin dzwoniłam że mam streptococcus spp a ona powiedziała że spokojnie bo ten inny jest groźny tylko ... A mnie nie daje to spokoju...
A któraś z Was miała spp???
A któraś z Was miała spp???
mamulica
Dziewczyny jeszcze raz proszę: jeśli któraś wie coś o zwyłym paciorkowcu (streptococus spp) to proszę niech mi napisze, bo zgłupiałam czy szkodliwe są tylko te inne, czy ten zwykły też...
Mamulica, jak ginka mówi, że niegroźny to niegroźny (chyba wie co mówi). Nie panikuj. Ja mam gronkowca w gardle i też będę żyć :-) Mam tylko uważać na gardło i tyle. Zaufałam pani laryngolog bo nie mam innego wyjścia. Nie czytaj tylko nic w necie, bo możesz niepotrzebnie się nakręcić. A jak nie możesz przestać o tym myśleć, to przejdź się do innego lekarza.
p.s. Małżon nie obserwował u krów tego paciorka ?
p.s. Małżon nie obserwował u krów tego paciorka ?
mamulica
no właśnie mój podręczny lek. wet. twierdzi, że nieaktywny paciorkowiec uogólniony należy do flory bakteryjnej i jeśli nie powoduje infekcji to nie należy w ogóle zaprzątać sobie nim głowy... Tyle że on jednak nie jest dla mnie w pełni wiarygodny...p.s. Małżon nie obserwował u krów tego paciorka ?
Dzięki Agissa!!! Masz rację, że dalsze zglębiianie tematu w paciorkowca z powodu podejrzenia o uogólniony spisek jest ****:-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
No widzisz - czyli generalnie mówi to samo co ginekolog...no właśnie mój podręczny lek. wet. twierdzi, że nieaktywny paciorkowiec uogólniony należy do flory bakteryjnej i jeśli nie powoduje infekcji to nie należy w ogóle zaprzątać sobie nim głowy...
Nie ma się więc czym martwić
mamulica
Dziewczyny właśnie mi się , cholera jasna, przypomniało nie wiem po co, że ginka na początku drugiego trymestru powiedziała mi że mi się nadżerka odnowiła, cytologię mam prawidłową i że zajmiemy się tym po porodzie... Któraś z Was też ma nadżerę???
R
rouż
Gość
Ja mam nadzerke przynajmniej od 10lat jak nie dluzej...I kazdy lekarz(a bylam u wielu) mowil mi, ze jest tak minimalna, ze narazie zostawimy ja w spokoju, ze to wlasciwie mikrouraz bardziej niz nadzerka itd...A moja kuzynka rok starsza miala wypalana z 10 lat temu(byla juz po porodzie). Sama nie wiem, nawet zapomnialam o tej dolegliwosci, skoro tyle lekarzy ja ignoruje...Dziewczyny właśnie mi się , cholera jasna, przypomniało nie wiem po co, że ginka na początku drugiego trymestru powiedziała mi że mi się nadżerka odnowiła, cytologię mam prawidłową i że zajmiemy się tym po porodzie... Któraś z Was też ma nadżerę???
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny z zagranicy.... :-)
jak to było z tym darmowym dentystą? bo w sumie można byłoby iść jak jest okazja
tylko ja nie wiem co i gdzie mam pytać....
jak to było z tym darmowym dentystą? bo w sumie można byłoby iść jak jest okazja
tylko ja nie wiem co i gdzie mam pytać....
Podziel się: