reklama
inez77
mamusia Igorka i Stasia
Ja się melduję ..dwa dni bez ząbka byłam ale wprawiony na czas jakiś..w trakcie leczenie kanałowe..bez znieczulenia bo mam alergię na lignokainę..dziś jestem po kolejnej wizycie..i chyba za tydzień w czwartek kanał będzie już wypełniony...a potem koronka..jak pech,to pech
inez77
mamusia Igorka i Stasia
Nu....cieszę się ,że chyba najgorsze mam już za sobą...na pestce z arbuza stracić zęba to przesada,ale na paznokciu to też nie lada wyczyn;-)
laparada
Fanka BB :)
ja mam ostatnio problem (od kilku dni) z dziąsłami... bardzo mnie bolą i krwawią.
kupiłam dziecięcą szczoteczkę do zębów i płucze szałwią- zobaczymy czy pomoże...
kupiłam dziecięcą szczoteczkę do zębów i płucze szałwią- zobaczymy czy pomoże...
mój mąż ostatnio ukruszył na kromce z chleba, a dokładniej to chyba na pestce ze słonecznika ) nie wiem jak to możliwe, ale skoro wam się to też zdarzyło to znaczy że trzeba mieć "szczęście" )
no wiesz.. ostatecznie Twój mąż też jest w pewnym sensie w ciąży, więc jest w grupie ryzyka dobrze, że łamanie zębów na siebie przejął, więc Ty już nie musisz
mamulica
Fanka BB :)
Gosiaczekkkk mam pytanie: czy paciorkowiec groźny jest tylko ten jeden rodzaj czy każdy? Bo mnie w szpitalu wyhodowali przy wymazie z pochwy streptococcus spp... a moja gin na miesiąc na stażu i nie wiem co robić...
Dziewczyny czy któraś wie coś w temacie tego cholernego paciorkowca??? Bo ja nie wiem...
Dziewczyny czy któraś wie coś w temacie tego cholernego paciorkowca??? Bo ja nie wiem...
Ostatnia edycja:
reklama
Ja mialam paciorkowca typu B ( lac Streptococcus agalactiae ) , szbko trzeba było go zaleczyc.
Jeśli Twoja gin jest gdzieś na stazu i miesiac jej nie bedzie- to pędź szybko do innego lekarza, ktory ją zastępuje aby cos Ci przepisal.
Jeśli Twoja gin jest gdzieś na stazu i miesiac jej nie bedzie- to pędź szybko do innego lekarza, ktory ją zastępuje aby cos Ci przepisal.
Gosiaczekkkk mam pytanie: czy paciorkowiec groźny jest tylko ten jeden rodzaj czy każdy? Bo mnie w szpitalu wyhodowali przy wymazie z pochwy streptococcus spp... a moja gin na miesiąc na stażu i nie wiem co robić...
Podziel się: