reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

duzo dziewczyn ma juz saczace sie mleczko od jakiegos czasu wiec nie jestes sama....moze zapytaj lekarza o ten bol...on bedzie wiedzial najlepiej, ale smarowanie chyba nie powinno zaszkodzic...;-)

reklama
duzo dziewczyn ma juz saczace sie mleczko od jakiegos czasu wiec nie jestes sama....moze zapytaj lekarza o ten bol...on bedzie wiedzial najlepiej, ale smarowanie chyba nie powinno zaszkodzic...;-)

Dzięki wielkie za odpowiedz:) już się troszkę uspokoiłam:) Nigdy nie sądzilam że mając tak mały biust będzie wydzielać się mi siara w 29 tyg!! Zastanawiałam się czy ja wogóle będę miała czym karmić swoje dziecko:)

Ja mam też anemię . Lekarz zalecił mi dodtakową jedną tabletkę Feminatalu i Citropepsin przed posiłkiem - zwiększa wchłanianie żelaza;-) Nie zapisał mizelaza , bo jak twierdzi nie jest jeszcze tak zle a nie chce żeby maluch wielki urósł na tych lekach.Zobaczymy czy coś się poprawi

Olica, nic nie naciskaj:-) Daj piersiom spokój, tym bardziej, że później Ci je baby wytarmosi:)
Serio, nie wolno.
Mi też nic się nie sączy (no może ciut czegoś zaschniętego się doszukałam, ale czy to siara??

różnie mówią z tym wyciskaniem... jedni ay wyciskać, inni aby nie...

ja po zajęciach w szkole rodzenia, po wysłuchaniu samych dobrodziejstw na temat siary (że ma najwięcej przeciwciał i tak dalej)- stwierdziłam, że nie będę wyciskać, bo każda kropla jest na wagę złota ;-)
problem sam się rozwiązał, bo nic mi nie wycieka :tak:

reklama
Ja mialam pierwszy raz robione naczczo i po godzinie wynik pierwszy wynik 76 drugi 157.Czyli drugi podwyzszony.Dostalam skierowana do diabetologa bo podobno wysylaja jesli jest powyzej 150.Jestem juz po wizycie na ktorej wsumie niczego sie niedowiedzialam tylko kazali powtorzyc bydanie i zrobilam a wygladalo tak:
Calkowicie na czczo nawet wody niemoglam wczesniej
Pobranie krwi z zyly i ucha
wypicie soczku
po godzinie pobrali mi krew z ucha
po pol godz z ucha i zyly
i jeszcze raz po kolejnych 30 minutych z ucha i zyly

Niewiem jakie sa wyniki dowiem sie w czwartek po 17 wtedy mam wizyte.

Do góry