reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

choroby dzieciaczków :(

Biedny Mireczek- Gosiu współczuję.
Ja też nie jem nabiału, pozwalam sobie tylko na troszeczkę mleka do kawy zbożowej. Musiałam odstawić, bo małej zrobiła się brzydka cera. Jak nic nie jem - jest OK.

reklama
Gosiek-współczuję, niech Mireczek szybko wraca do zdrówka!!!!!!!!!!
Dziewczyny a ja mam pytanko jak wygląda wysypka przy skazie białkowej, bo niektóre z was pisały że maluszki miały, jestem ciekawa bo mój ma na ciele kilka takich drobnych białych grudeczek i zastanawiam się czy to jest to, ale miał je też jak był na Nutramigenie

gosiek wsółczuje bo wiem jakie rosterki i jak sece sie kraje jak nie mozna pomóc a by sie chciał
tak jak mojej ma katar i nie moze oddychac dusi sie ale musze czekac 2 tyg bo moze przejdzie bez leków zeby nie draznic śluzówki
wyniki badań wyszły dobre w tym tygodniu robiliśmu ponownie mocz i odczyn juz kwasny czyli organizm sie przystosował i w razie w gotowy do dbrony, co do anemi to podaje zelazo i od poniedziałku sok marchwiowy( sama przecieram) i kwas foliowy oraz witaminy soku wypija juz 50ml w przyszłym tygodniu chce dodac jabłko. no i 10.08 mamy kontrolne badanie morfologii wiec coś sie dowiem więcej.

a dla ciebie duzo cierpliwosci bo chore dzieci mocno marudzą a dla MIRECZKA duzo duzo duzo mega duzo zdrówka i oby jak najszybciej je odzyskał.

dzięki dziewczyny - jesteście kochane. A faktycznie biedaczek marudzi a najgorsze w tym jest kaszel =- taki okropny jak u grużlika i chrypka - nawet nie ma siły płakać :( :( - jak tak płacze to to jest takie żałosne wycie - az płakać się chce :( :(( a wczoraj tylko kilka razy kaszlnął )
Heksa - to super, ze sie poprawiło :D

a nasza Olivcia tez na antybiotyku bo ma troszke czerwone gardziolko i uszka bola.troche sie darla wczoraj i dzisiaj bylismy u lekarza i juz po leku jest spokojniejsza.teraz spi

reklama
Do góry