reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Biedny Mireczek- Gosiu współczuję.
Ja też nie jem nabiału, pozwalam sobie tylko na troszeczkę mleka do kawy zbożowej. Musiałam odstawić, bo małej zrobiła się brzydka cera. Jak nic nie jem - jest OK.

reklama
Gosiek-współczuję, niech Mireczek szybko wraca do zdrówka!!!!!!!!!!
Dziewczyny a ja mam pytanko jak wygląda wysypka przy skazie białkowej, bo niektóre z was pisały że maluszki miały, jestem ciekawa bo mój ma na ciele kilka takich drobnych białych grudeczek i zastanawiam się czy to jest to, ale miał je też jak był na Nutramigenie

gosiek wsółczuje bo wiem jakie rosterki i jak sece sie kraje jak nie mozna pomóc a by sie chciał
tak jak mojej ma katar i nie moze oddychac dusi sie ale musze czekac 2 tyg bo moze przejdzie bez leków zeby nie draznic śluzówki
wyniki badań wyszły dobre w tym tygodniu robiliśmu ponownie mocz i odczyn juz kwasny czyli organizm sie przystosował i w razie w gotowy do dbrony, co do anemi to podaje zelazo i od poniedziałku sok marchwiowy( sama przecieram) i kwas foliowy oraz witaminy soku wypija juz 50ml w przyszłym tygodniu chce dodac jabłko. no i 10.08 mamy kontrolne badanie morfologii wiec coś sie dowiem więcej.

a dla ciebie duzo cierpliwosci bo chore dzieci mocno marudzą a dla MIRECZKA duzo duzo duzo mega duzo zdrówka i oby jak najszybciej je odzyskał.

dzięki dziewczyny - jesteście kochane. A faktycznie biedaczek marudzi a najgorsze w tym jest kaszel =- taki okropny jak u grużlika i chrypka - nawet nie ma siły płakać :( :( - jak tak płacze to to jest takie żałosne wycie - az płakać się chce :( :(( a wczoraj tylko kilka razy kaszlnął )
Heksa - to super, ze sie poprawiło :D

a nasza Olivcia tez na antybiotyku bo ma troszke czerwone gardziolko i uszka bola.troche sie darla wczoraj i dzisiaj bylismy u lekarza i juz po leku jest spokojniejsza.teraz spi

reklama
Do góry