reklama
oj biedna te Wasze dzieczaczki - niech szybko wracają do zdorwa. A mojej kolki wóciły -chyba znowu odstawię nabiał Za to na wsi spała mi prawie cały czas. Jakby zliczyc to z 6-8 godizn dziennie wyjdzie. I 8 godizn w nocy z jedną przerwą na karmienie. Jezu zebyt tak w domu chciała spać
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mam tak duze zaleglosci na forum, ze nie zdolam nadrobic zaleglosci, ale moze ktoras z Was ma podobny problem (choc nie jest tak, ze tego zycze!!!)?
Adas od urodzenia, z malymi przerwami, ma klopoty z oczkami. Zakrapialismy na zmiane biodacyna i floxalem, bez specjalnych rezultatow. Okulistka powiedziala, ze to najpewniej niedroznosc kanalikow i poza kroplami kazala stosowac masaze, ktore jednak, jak dotad, niewiele daja
na sama mysl o zabiegu udrozniania ich normalnie pekam
bylam dzis w sanepidzie, aby zrobic wymaz z oczka i wykluczyc zakazenie gronkowcem czy paciorkowcem, wyniki w srode - czwartek.
tak mi szkoda tego mojego dzieciatka...
Adas od urodzenia, z malymi przerwami, ma klopoty z oczkami. Zakrapialismy na zmiane biodacyna i floxalem, bez specjalnych rezultatow. Okulistka powiedziala, ze to najpewniej niedroznosc kanalikow i poza kroplami kazala stosowac masaze, ktore jednak, jak dotad, niewiele daja
na sama mysl o zabiegu udrozniania ich normalnie pekam
bylam dzis w sanepidzie, aby zrobic wymaz z oczka i wykluczyc zakazenie gronkowcem czy paciorkowcem, wyniki w srode - czwartek.
tak mi szkoda tego mojego dzieciatka...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wesolutka ojojojo to biedactwo z tego mojego zięcia. A takie piękne ma te oczy... Mam nadzieję, że coś temu zaradzą...
reklama
wesolutka my tez mamy problem z jednym oczkiem Mai i tez najpierw dostalismy masc pod powieke ale nie bylo efektu. Teraz dostalismy antybiotyk i sa dni ze widac efekty ale dzis np mielismy szczepienie i pod wieczor zaczelo jej oczko ropiec ( Za tydzien wracamy do domku i odrazu idziemy do okulisty zobaczymy co teraz sie okaze.
Podziel się: