reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Mój Piotrek dostaje na alergię claritinę. Wydaje mi się, że te leki antyalergiczne mają też właściwości uspokajające :-)

reklama
oj biedna te Wasze dzieczaczki - niech szybko wracają do zdorwa. A mojej kolki wóciły -chyba znowu odstawię nabiał :mad: :mad: Za to na wsi spała mi prawie cały czas. Jakby zliczyc to z 6-8 godizn dziennie wyjdzie. I 8 godizn w nocy z jedną przerwą na karmienie. Jezu zebyt tak w domu chciała spać :mad: :mad:

mam tak duze zaleglosci na forum, ze nie zdolam nadrobic zaleglosci, ale moze ktoras z Was ma podobny problem (choc nie jest tak, ze tego zycze!!!)?
Adas od urodzenia, z malymi przerwami, ma klopoty z oczkami. Zakrapialismy na zmiane biodacyna i floxalem, bez specjalnych rezultatow. Okulistka powiedziala, ze to najpewniej niedroznosc kanalikow i poza kroplami kazala stosowac masaze, ktore jednak, jak dotad, niewiele daja :(
na sama mysl o zabiegu udrozniania ich normalnie pekam :( :( :(
bylam dzis w sanepidzie, aby zrobic wymaz z oczka i wykluczyc zakazenie gronkowcem czy paciorkowcem, wyniki w srode - czwartek.
tak mi szkoda tego mojego dzieciatka... :(

Może mu w końcu te kanaliki same się udrożnią. A mojemu Jakubowi pediatra przepisała tylko oxycort A. Po jednej serii smarowania kłopoty się skończyły (odpukać, żeby nie wróciły) :-)

reklama
wesolutka my tez mamy problem z jednym oczkiem Mai i tez najpierw dostalismy masc pod powieke ale nie bylo efektu. Teraz dostalismy antybiotyk i sa dni ze widac efekty ale dzis np mielismy szczepienie i pod wieczor zaczelo jej oczko ropiec :(( Za tydzien wracamy do domku i odrazu idziemy do okulisty zobaczymy co teraz sie okaze.

Do góry