reklama
OD TEGO GORACA MALEJ WYSZLY POTOWKI,TAK MI SIE WYDAJE???MYSLALAM JUZ ZE TO UCZULENIE ,SZUKALAM W MOIM JADLOSPISIE CO NOWEGO JADLAM,ALE NIC SOBIE NIE PRZYPOMINAM,a wygladaja tak:
male czerwone krostki,niktore z biala koncowka,czy to wlasnie potowki???
male czerwone krostki,niktore z biala koncowka,czy to wlasnie potowki???
Bosze ja juz nie moge patrzec na te krostki u mojego niunka, jest ich coraz wiecej :-[. Ide z nim jutro do przychodni moze cos poradza...? Biedactwo miał taka ładana buzke a teraz buuu...choc nie wyglada na to zeby mu przeszkadzały bo sie nie drapie ale mnie denerwuja Ciemieniuchy nie ma jak narazie, mam nadzieje ze to nie alergia
Abryz moze nasze chłopaki maja przyspieszony proces dojrzewania Mojemu nastolatkowi dzis dr kazała przemywac 3 razy dziennie rumiankiem buzke i jak nie przejdzie to mam w piatek przyjsc do niej po cos mocniejszego... ciekawe co?
A dzis małemu sie strasznie ulewa nie wiem czemu... karmie go a on zaraz jakby wszystko z powrotem, dalej chce...karmie go i tak z 5 razy az usnał. Dziwne, nigdy az tak nie miał... :
A dzis małemu sie strasznie ulewa nie wiem czemu... karmie go a on zaraz jakby wszystko z powrotem, dalej chce...karmie go i tak z 5 razy az usnał. Dziwne, nigdy az tak nie miał... :
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
angie ja tak miałam wczoraj dzisiaj przeszło
a co do krostek to u mnie tez sie pojawiły, nie wien co spróbuje dziś nadmanganianem
i troszke krochmalem a jak nie poradzimy sobie do wtorku to zawitamy ponownie do lekarza.
a co do krostek to u mnie tez sie pojawiły, nie wien co spróbuje dziś nadmanganianem
i troszke krochmalem a jak nie poradzimy sobie do wtorku to zawitamy ponownie do lekarza.
I
izusia
Gość
Moj maly tez ma takie krostki jak pisze Maxin ale one same znikaja i pediatra powiedzial ze to od goracaWiec na razie sie nie martwie choc sprawdzam tazda krostke jaks ie pojawi.Wiadomo kazda mama chce aby jej maluszek byl sliczny i mial gladka skore.A jedzonko, no co z jem wszystko oprocz ciezkostrawnych rzeczy i Oskarkowi nic nie jest, zadnych uczulen itp
I
izusia
Gość
Angie- z tym ulewanie to u nas tez pare dni tak bylo a jenego to szczegolnie, maly pozygal sie jak fontanna az sie przestraszylismy i ulewalo mu sie duzo.Ale jak sie okazalo zjadlam ostra pizze niewiele ale jednak i taki byl tego skutek.Takze moze obserwuj co jesz dokladnie.U nas od tego czasu spokoj baczniej zwracam uwage na to co jem i malemu sie coraz mniej ulewa
reklama
Podziel się: