reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
No właśnie kate a co to takiego? Mam nadzieję, że nic bardzo złego....
abryz
MAJOWA MAMA'06
Wczoraj czytałam taką knigę o zdrowiu dzieci i tam jest napisane, że:
- przewroty z brzuszka na plecy: 3 - 6 miesiąc
- przewroty z plecków na brzuszek: 4 - 7 miesiąc,
a więc mają jeszcze czas :-)
Kate, jeszcze trochę i efekty będą :-)
- przewroty z brzuszka na plecy: 3 - 6 miesiąc
- przewroty z plecków na brzuszek: 4 - 7 miesiąc,
a więc mają jeszcze czas :-)
Kate, jeszcze trochę i efekty będą :-)
No własnie...maja jeszcze czas na przewroty, salta, skoki przez kozła i te inne A tak powaznie to wydaje mi sie ze serio jakas nagonka jest ostatnio, ze wg. tabelki w ksiazce dziecko musi wszystko wykonywac i nie ma mowy o zadnych wachaniach bo od razu straszą i wogole :
zaczyna sie tworzyc tkanka kostna
powiedział do mnie ze to nie patologia ten stan ze mam cwiczyc i do kontroli 19 pazdziernika
pytam ile razy cwiczyc a on ze to nie ma pyc opowiazek po stanie sie to nieprzyjemne dla całej rodziny to maja pyc cwiczonka w ramach zapawy
powiedział do mnie ze to nie patologia ten stan ze mam cwiczyc i do kontroli 19 pazdziernika
pytam ile razy cwiczyc a on ze to nie ma pyc opowiazek po stanie sie to nieprzyjemne dla całej rodziny to maja pyc cwiczonka w ramach zapawy
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
powodzenia aby były szybkie efekty Kate.
musi i bedzie wszystko dobrze.
A tak to skąd sie biorą te problemy takie z tymi bioderkami??
musi i bedzie wszystko dobrze.
A tak to skąd sie biorą te problemy takie z tymi bioderkami??
Ło rany , nie było mnie 5 dni a tu takie kłopociki
Kropecka, trzymam kciuki za Wiktorka.
Gosiek a jakie robisz ćwiczenia żeby obracał się na bok?. Moja od czasu do czasu obróci się z brzuszka na plecy ale naprawde sporadycznie, jak jej się zachce. Zazwyczaj jak leży na brzuszku gryzie zabawki, piąstki, mate i w nosie ma obracanie
A od wczoraj jak leży na brzuszku daje rączki i nożki do gory (robi choćby samolot) i strasznie ją to cieszy. Dzisiaj mamy lekarza i dowiem się czy to wogóle prawidlowe jest :
Wesolutka u nas dają skierowanie, ale jest mały paradoks bo na to USG czeka się prawie 4 miesiące więc zrobiliśmy prywatnie z dnia na dzień i kosztowało to 30 zł
Kropecka, trzymam kciuki za Wiktorka.
Gosiek a jakie robisz ćwiczenia żeby obracał się na bok?. Moja od czasu do czasu obróci się z brzuszka na plecy ale naprawde sporadycznie, jak jej się zachce. Zazwyczaj jak leży na brzuszku gryzie zabawki, piąstki, mate i w nosie ma obracanie
A od wczoraj jak leży na brzuszku daje rączki i nożki do gory (robi choćby samolot) i strasznie ją to cieszy. Dzisiaj mamy lekarza i dowiem się czy to wogóle prawidlowe jest :
Wesolutka u nas dają skierowanie, ale jest mały paradoks bo na to USG czeka się prawie 4 miesiące więc zrobiliśmy prywatnie z dnia na dzień i kosztowało to 30 zł
reklama
Podziel się: