reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

no wlansie sie zastanawialam czemu tak napisalas:)

to sa specjalne agrafki idziesz i kupujesz agrafki do pieluchowania w dzieciecym! poprostu tak jak zwykla agrafka spinasz po bokach:)

reklama
Kropecka trzymaj sie ! Niestety my mamy juz teraz bedziemy miały ciagle stresy dotyczace zdrowia naszych dzieci ::) Tez dzis bylismy na szczepieniu i troche sie martwie pomimo, ze lekarz nic nie mowił, to mały moim zdaniem malutko przybrał na wadze bo wazy 5 700 a 18 sierpnia 5 470 wazył, pozatym tez teraz tak mysle ze wczesniej nie przyszło mi to do głowy ale tez od czasu do czasu widziałam takie zasinienie u Alka szczegolnie jak płakał...Bosze nie wiem...Lekarz tego nigdy nie zauwazył. Ale moze to od wysiłku albo jak zmarznie? A wogole to z tymi stawami to my mielismy te badania i usg bioderek jak miał 6 tyg. i wyszły OK a teraz nie wiem czy jeszcze powinnismy znowu pojsc...? Qrde musimy isc do tego ortopedy i odebrac te wyniki na pismie bo ten z usg powiedział ze w pozadku a odbior wynikow u ortopedy.
A Kropecka czy ty odjełas od tej temp mierzonej w pupie tyle kresek ile tam trzeba nie pamietam juz ile?

dziewczyny czy to usg bioderek to jakies obowiazkowe badanie?? tyle z Was je robilo... Ja nic o nim nie wiem, nikt mi nic nie mowil :(

Z tego co wiem to obowiazkowa kontrola stawow biodrowych jest własnie w ok 6 tg zycia. Zapytaj swojej pediatry o skierowanie.

U nas USG robi się 3 razy :-)
Ja pieluchę wkładam w body i nie zapinam agrafkami :-)

Proszę mi tu nie panikować!!! Będzie ok.!!!!
Temperaturę zbija się od 38,5 :-)

:o no co Wy ??? o zadnej kontroli stawow nie slyszalam, nic mi moja lekarka nie mowila. Ogladala nozki adasia, twierdzila, ze jest ok i tyle. Co za babsko... To pieknie, zas wlaczyl mi sie niepokoj...

Wesolutka jeśli się niepokoisz i chcesz szybko znać wynik zrób usg prywatnie, koszt ok.40zł. Jak wszystko będzie ok to nic nie rób a jakby coś wyszło nie tak (odpukać) to poprosisz pediatre o skierowanie do ortopedy.
w ogóle co to za babsko ta pediatra?!? My mieliśmy już 2 wizyty u ortopedy i 2 razy usg.

reklama
Do góry