reklama
Kropecka trzymaj sie ! Niestety my mamy juz teraz bedziemy miały ciagle stresy dotyczace zdrowia naszych dzieci : Tez dzis bylismy na szczepieniu i troche sie martwie pomimo, ze lekarz nic nie mowił, to mały moim zdaniem malutko przybrał na wadze bo wazy 5 700 a 18 sierpnia 5 470 wazył, pozatym tez teraz tak mysle ze wczesniej nie przyszło mi to do głowy ale tez od czasu do czasu widziałam takie zasinienie u Alka szczegolnie jak płakał...Bosze nie wiem...Lekarz tego nigdy nie zauwazył. Ale moze to od wysiłku albo jak zmarznie? A wogole to z tymi stawami to my mielismy te badania i usg bioderek jak miał 6 tyg. i wyszły OK a teraz nie wiem czy jeszcze powinnismy znowu pojsc...? Qrde musimy isc do tego ortopedy i odebrac te wyniki na pismie bo ten z usg powiedział ze w pozadku a odbior wynikow u ortopedy.
A Kropecka czy ty odjełas od tej temp mierzonej w pupie tyle kresek ile tam trzeba nie pamietam juz ile?
A Kropecka czy ty odjełas od tej temp mierzonej w pupie tyle kresek ile tam trzeba nie pamietam juz ile?
Wesolutka jeśli się niepokoisz i chcesz szybko znać wynik zrób usg prywatnie, koszt ok.40zł. Jak wszystko będzie ok to nic nie rób a jakby coś wyszło nie tak (odpukać) to poprosisz pediatre o skierowanie do ortopedy.
w ogóle co to za babsko ta pediatra?!? My mieliśmy już 2 wizyty u ortopedy i 2 razy usg.
w ogóle co to za babsko ta pediatra?!? My mieliśmy już 2 wizyty u ortopedy i 2 razy usg.
reklama
Podziel się: