reklama
Kropecka na to mnie nastraszyłaś, bo mojej też często robi się sine wokół ust!!! Moja pediatra tego nie zauważyła, a ja jej nic nie mówiłam . Matko teraz to mam stracha. Nie wiem, czy mam z nią iśc jeszcze raz na kontrolę ???- dzisiaj już byłam na szczepieniu. Jejku, ale sobie w twarz pluję, że o to nie spytałam....
Dziewczyny, może któraś może mi powiedzieć co to po ludzku znaczy, "ograniczenie odwiedzenia 25 st" - chodzi o bioderka. Lekarz ( kawał gbura ) niestety nie raczył mi tego wytłumaczyć. Dostałam tylko opieprz, że nie "pieluchuję" małej. Kazał jej wkładać między nóżki dwie pieluchy flanelowe... : Może któraś też miała podobny problem i wie, jak skutecznie wsadzić dziecku te dwie grube flanelowe pieluchy?
Pozdrówki
Pozdrówki
no normalnie ja dawalam 3 tetry skladasz je tak by przypominaly zwykla pieluche tak na dlugos (tylko szersza aby nogi byly tak rozkraczone jak zalozysz) i wkladasz jak pieluche a potem boki spinasz agrafkami-sa specjalne do pieluchowania!i dzidziol ma tak szeroko nogi rozsatwione
je nie umiem wytlumaczyc a foty brak
wiesz faktycznie straszny gbur ze nawet ci nie pokazal....
je nie umiem wytlumaczyc a foty brak
wiesz faktycznie straszny gbur ze nawet ci nie pokazal....
Dzięki Lilith za info. A po co te agrafki? Zeby przyczepić ze sobą pieluchy, czy peiluchy do śpiochów czy jak?
A odnośnie doktorka, to ja myślę, że on traktuje inaczej pacjentów, którzy przychodzą prywatnie. Ale nie dam mu zarobić i już więcej do niego nie pójdziemy. Wezmę od pediatry skierowanie i pójdę do innego specjalisty.
A odnośnie doktorka, to ja myślę, że on traktuje inaczej pacjentów, którzy przychodzą prywatnie. Ale nie dam mu zarobić i już więcej do niego nie pójdziemy. Wezmę od pediatry skierowanie i pójdę do innego specjalisty.
reklama
Podziel się: