reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
kurde, mama dopiero w trzeciej aptece kupila paracetamol. w pierwszych dwoch nie chcieli jej sprzedac bez konsultacji z lekarzem :/

dziwne...trzeba bylo pow ze lekrza pozwolil bo to po szczepieniu.a nie napuchlo mu to iejsce uklucia? jak tak to riwanolem rob oklady! i glowa do gory napewno przejdzie!

Kropecka na to mnie nastraszyłaś, bo mojej też często robi się sine wokół ust!!! Moja pediatra tego nie zauważyła, a ja jej nic nie mówiłam :(. Matko teraz to mam stracha. Nie wiem, czy mam z nią iśc jeszcze raz na kontrolę ???- dzisiaj już byłam na szczepieniu. Jejku, ale sobie w twarz pluję, że o to nie spytałam....

Dziewczyny, może któraś może mi powiedzieć co to po ludzku znaczy, "ograniczenie odwiedzenia 25 st" - chodzi o bioderka. Lekarz ( kawał gbura ) niestety nie raczył mi tego wytłumaczyć. Dostałam tylko opieprz, że nie "pieluchuję" małej. Kazał jej wkładać między nóżki dwie pieluchy flanelowe... ::) Może któraś też miała podobny problem i wie, jak skutecznie wsadzić dziecku te dwie grube flanelowe pieluchy?;)
Pozdrówki

no normalnie ja dawalam 3 tetry:) skladasz je tak by przypominaly zwykla pieluche tak na dlugos (tylko szersza aby nogi byly tak rozkraczone jak zalozysz) i wkladasz jak pieluche a potem boki spinasz agrafkami-sa specjalne do pieluchowania!i dzidziol ma tak szeroko nogi rozsatwione :)

je nie umiem wytlumaczyc a foty brak:(

wiesz faktycznie straszny gbur ze nawet ci nie pokazal.... :mad:

hehe, nie mogę ;) ale numer, tu się włącza jakiś korektor brzydkich słów, bo jak wpiszę słowo " p i e lu ch u j ę" oczywiście razem, to się zamienia na "pielukrasnalę" ha ha ha

Dzięki Lilith za info. A po co te agrafki? Zeby przyczepić ze sobą pieluchy, czy peiluchy do śpiochów czy jak?;)
A odnośnie doktorka, to ja myślę, że on traktuje inaczej pacjentów, którzy przychodzą prywatnie. Ale nie dam mu zarobić i już więcej do niego nie pójdziemy. Wezmę od pediatry skierowanie i pójdę do innego specjalisty.

reklama
Do góry