reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Gluszek ja tez sama sie zapytalam o okuliste jak bylam z Olkiem jak mial 3 tygodnie w Osrodku, a wiedzialam o tym od Gosiek... takto pewnie tez bym nawet o tym nie pomyslala.... a w Osrodku tez widzieli ze byl naswietlany i nic sami nie mowili... o wszystko trzeba pytac... Olek byl naswietlany dwie noce i dzien....
Moja nie była naświetlana więc o oczka się nie martwię, ale za to w poniedziałek jedziemy zbadać słuch...trochę się martwię, ale wierzę że będzie ok, choć na badaniu przesiewowym oba uszka nie wyszły dobrze .
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Reni trzymamk kciuki aby badanie wyszło dobre
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
głuszek to niedobrze, że Ci nie powiedzieli. Moja Karolina była nawet krócej od twojej Marysi naświetlana i nam kazali iść do okulisty. Na szczęście wszystko było w porządku. DO okulisty nie trzeba skierowania, więc możesz pójść sama, ale najlepiej jak powiesz to lekarzowi. Lepiej to skontrolować niż potem mieć problemy.
reni trzymamy kciuki żeby badania wyszły pomyślnie.
reni trzymamy kciuki żeby badania wyszły pomyślnie.
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heksa Ty wiesz, ze przez caly czas myslenia o zabiegu przetykania kanalikow nie myslalam o zadnej krwi?to jeszcze krew bedzie? o faaak ja p..., nie ma szans, nie dam rady...
odebralismy wyniki: obecne paciorkowce zieleniejace i drozdzaki +3, cokolwiek to znaczy. Zastanawiam sie, na ile fakt ten zmieni postac rzeczy. Na dniach - wizyta u okulisty.
DZIEWCZYNY jeszcze jedna prosba o HELP! czemu moje dziecko tak niespokojnie spi??? od trzech dni adas rzuca sie w nocy, charczy jak niedzwiadek, plasa po calym lozeczku oczy ma zamkniete, niby spi i nie placze, ale widac po buzi, ze cos go meczy. Bije sie lapkami, kopie nozkami w przewijak, rzuca glowka, pakuje lapki do buzi i wyciaga je - to mozliwe, zeby zaczely tworzyc mu sie zawiazki zebow i to przez to??? a jesli nie, to co to moze byc???
odebralismy wyniki: obecne paciorkowce zieleniejace i drozdzaki +3, cokolwiek to znaczy. Zastanawiam sie, na ile fakt ten zmieni postac rzeczy. Na dniach - wizyta u okulisty.
DZIEWCZYNY jeszcze jedna prosba o HELP! czemu moje dziecko tak niespokojnie spi??? od trzech dni adas rzuca sie w nocy, charczy jak niedzwiadek, plasa po calym lozeczku oczy ma zamkniete, niby spi i nie placze, ale widac po buzi, ze cos go meczy. Bije sie lapkami, kopie nozkami w przewijak, rzuca glowka, pakuje lapki do buzi i wyciaga je - to mozliwe, zeby zaczely tworzyc mu sie zawiazki zebow i to przez to??? a jesli nie, to co to moze byc???
reklama
Podziel się: