reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

angie,to fajnie, ze, wyniki sa w porzadku:happy: Wspolczuje pecha okoloswiatecznego. Zdrowko jest najwazniejsze. U nas tez jakas klatwa ostatnio,ale dotyczy awarii sprzetowych, wszystko nam siada...ach zycie:wściekła/y:

reklama
a u nas nieciekawie, po mimo ze chodzimy duzo na bosaka i na paluszkach to niestety stopy uciekają nam do środka i niestety jutro musimy leciec po specjalne obówie 3-m-ce ćwiczen i miejmy nadzieje ze bedzie lepiej jak sie nie poprawi to ortopeda i dalsze leczenie.
zwiekszono nam dawke wit d3 bo nad przuszkiem tworzy sie jakis dolek świadczący o miękkosci kosci i wzmacniamy sie.......

Pola też krzywi stópki do środka! Ale na razie nic z tym nie robię. Ćwiczymy tylko do muzyki chodzenie na palcach i piętkach (od kilku dni, dzięki Feruli, która o tym wspomniała:tak:). Nie wiem, może też powinnam gdzieś iść? A może jeszcze same się wyprostują:confused:

ja nie daję D3 lekarz mi już dawno zabronił. Na szczescie z koścmi i stawami nie mamy żadnych problemów a troche się tego bałam przez to wczesne chodzenie.

reklama
Do góry