reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Gosiek ;D ;D ;D ;D Moja tak sie drze że aż bezdechu dostaje - dzis musiałam iśc z nia na posiedzeni do klopika bo się bałam sie sie udusi alebo zasksztusi albo Bóg sam jedne wie co jeszcze ;D ;D ;D ;D Dziś się tak darła jak ja kąpałam że aż jej sił brakło i przestała w pewnym momencie.
A najsmijeszniejsze jest to ze potem jak uśnie i wlanie taka słodka minke to człowiekowi cała ta wścieklizna przechodzi ;D ;D

Heksa - na pewno jest wszysko OK - moze masz w domu ANIOłKA a nie diabła ;D ;D ;D
Ale badania zrób tak na wszelki wypadek

reklama
moja na pewno ma coś z brzuszkiem - dziś wezwałam lekarza do domu (prywatnie bo mnie już wqurwiają w tej przychodni) i zobaczymny co powie. Mała od wcozraj ma biegunkę, kupy jyz co prawda żółte ale ta biegunka i jej wrzaski mnie niepokoją. Ponadto jest cała w krostach i nie jestem pewna czy to sa potówki ani trądzik.... dam znać coi jak

a ja odebrałam wyniki i niestety na24 pozycje
to w 7 cos nie gra jedne za wysokie a inne ponizej norm.,
szkoda tylko ze nie potrzafie rozszyfrowac tych skrótów to bym wiedziała co jest nie tak a literki typu
MCHC mi nic nie mówiA. I do tego jest jakiś rozmaz manualny szlak wie co to i jak odczytac te procenty,
nic w dalszym napięciu czekamy na jutro i wizyte u lekarza.
głuszku mam nadzieje ze u Marysi to chwilowa dolegliwość i nic złego jej sie nie dzieje.

Głuszek, Heksa kiedyś chyba o tym pisała.

Heksa, nie panikuj, poczekaj na opinię lekarza. Dzieci mają inne parametry niż dorośli, więc mogą Ci głupoty wyjść przy odczytywaniu wyników :-)

reklama
Głuszek, Heksa pisała tak:

"mi na takie wybudzanie sie z krzykiem i płaczem jak karmiłam piersią to lekarka dała lakcid w ampułkach i pomogło. Uspokoiła sie. ponoć przy takim upale tworzą sie zaburzenia trawienia u dzieciaczków tak mi powiedział lekarz. Bo ich organizm nie przyzwyczajony i cały czas sie klimatyzyje a temp. 30stopni wcale im w tym nie pomaga."

Do góry