reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

dziewuszki mam pyt...moje Kiniuska ma jakieś dziwne coś...znaczy się mleczko wiadomo gromadzi się za uszkami,ale ja mojej myję to kilka razy dziennie przegotowaną wodą,a wieczorkiem w kąpieli wodą z mydłem ale ma szorstwkie te uszka mimo to,niezbyt ładnie oto pachnie i ma krosteczek pełno tam i na buźce i na klacie i na główce i na czółku...co z tym zrobic?buźkę kazała babka smarowac maścią nagietkowa chuyba:)

reklama
a nam to miejśce gdzie ciemiączko przybrało siny kolor, lekarz nie wie czemu tak sie stało,
dostałyśmy skierowanie na badania do szpitala
jutro zaczynamy od morfologii. i w zalezności od tego co wyjdzie dalsze badania :( :( :(
wiedziałam ze jak tak duzo śpi to cos nie tak....... :( :( :( :( :( :( :(

PRZESTAŃ JUŻ ZACZYNASZ ŹLE MYŚLEĆ OD KIEDY TO OD SNU DZIECIĄTKU SIĘ COŚ DZIEJE MASZ POPROSTU ANIOŁKA W DOMU I WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :) :) :) :)

NIE PANIKUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie panikuje, ale nie denerwowała bys sie gdyby Twój Viking spał 22godziny na dobe??
Wiesz podejzewam ze to tylko profilaktyka ale stresik jest, to normalka chyba.
bo czytając jak wasze dzieci buszują, rozglądają sie i bawią to moja daleko w tyle......
i jak tu sie nie denerwowac, odrazu czarne mśli id ą.
Wiem niepotrzebnie ....

Kropecka mozemy sie podmienic na tydzien, ja sie naciesze uśmieszkami, tym jak dzidz sie rozgląda i gaworzy
a ty przy mojej hmmm....... uśniesz patrząc jak ona ciągle śpi........

no wlasnie, usne, ja bym sobie z checia poszla spac :) a co do gaworzenia i usmiechania sie to moj maly niezbyt czesto to robi. czesciej widze go z czerwona ze zlosci twarza i ustami w podkowke albo rozdziawionymi oraz przerazliwy krzyk.

ja nie spie bo zajmuje sie innymi rzeczami, np bb, ale na taką twarzyczke to tez bym popatrzyła...............
tylko nie wiem jak długo by mi sie to udało wytrzymac???
bo moge powiedziec ze nie przyzwyczajona jestem ;D

reklama
heksa - nie martw się - wszystko będize dobrze - zrobić badania warto- ot chociażby tak dla spokoju twojego
kropecka - mój też długo i namiętnie krzyczy ;D - szczególnie się głośno wścieka jak posadzę go lub położe po noszenmiu na rękach - normalnie drze się tak jak bym mu włosek po włosku z głowy wyrywała - dosłownie z niego istna wścieklizna. Dzisiaj tak się złościł, że az piana mu poleciała :mad: - jeszcze nie był szczepiony na wściekliznę ;D

Do góry