reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Kasiunka, może to zapalenie cewki moczowej albo pęcherza. Ciekawe, co się jej przyplątało. U dzieci zazwyczaj tak jest, że to co niewyleczone u góry, złazi na dół (nerki, pęcherz).
Piotrek tak miał, jak miał 2 lata - niewyleczona infekcja skończyła się odmiedniczkowym zapaleniem nerek. Lekarz wtedy źle dobrał antybiotyk. Piotrek też miał wtedy prawie 41 i drgawki. Dostał jakiś antybiotyk, ale tydzień przeleżeliśmy w szpitalu pod kroplówką. To było okropne :---(
Na takie rzeczy dobry jest Bactrim oraz żurawina w różnej postaci.
Piotrek tak miał, jak miał 2 lata - niewyleczona infekcja skończyła się odmiedniczkowym zapaleniem nerek. Lekarz wtedy źle dobrał antybiotyk. Piotrek też miał wtedy prawie 41 i drgawki. Dostał jakiś antybiotyk, ale tydzień przeleżeliśmy w szpitalu pod kroplówką. To było okropne :---(
Na takie rzeczy dobry jest Bactrim oraz żurawina w różnej postaci.
abryz
MAJOWA MAMA'06
Właśnie wróciliśmy od lekarza. Zapalenie krtani ma tło alergiczne (to już trzecie od 14 października). Oczywiście w nocy nam się dusił. Mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej.
Lekarka mówiła, że dobre leki podaję, ale w razie poważnych tuszności mam dać Encorton.
Lekarka mówiła, że dobre leki podaję, ale w razie poważnych tuszności mam dać Encorton.
reklama
oo rany Polunia tak sie meczy,daj znac jak bedziesz wiedzic czy to to co podejrzewacie.OBy szybko jej przeszlo i nie meczylo,buzka dla skarba
dla Kubusia tez,wiedze ze on dosc czesto biedak ma zapalenie gardla,tak jak ja kiedy bylam mala,och zimna przyszla i choroba za choroba.Trzymajcie sie kochani
u nas zagojone oczko,troche mamy kataru,ale nie jste zle
dla Kubusia tez,wiedze ze on dosc czesto biedak ma zapalenie gardla,tak jak ja kiedy bylam mala,och zimna przyszla i choroba za choroba.Trzymajcie sie kochani
u nas zagojone oczko,troche mamy kataru,ale nie jste zle
Podziel się: