reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

Kasiunka - o rany - jakie straszne choróbska ma Pola :-:)-(- oby jej jak najszybciej przeszło- - a tobie życzę siły i wytrwałości. Buziaki od Mirka dla Poli

reklama
ojej Kasiunka, wspolczucia.

Z Wiktorem juz OK, jesli to bylo zapalenie to bardzo szybko mu przeszlo. dostal antybiotyk, ale od czasu tego jednego napadu juz nie byl marudny.

Kasiunka, może to zapalenie cewki moczowej albo pęcherza. Ciekawe, co się jej przyplątało. U dzieci zazwyczaj tak jest, że to co niewyleczone u góry, złazi na dół (nerki, pęcherz).
Piotrek tak miał, jak miał 2 lata - niewyleczona infekcja skończyła się odmiedniczkowym zapaleniem nerek. Lekarz wtedy źle dobrał antybiotyk. Piotrek też miał wtedy prawie 41 i drgawki. Dostał jakiś antybiotyk, ale tydzień przeleżeliśmy w szpitalu pod kroplówką. To było okropne :-:)-:)-(
Na takie rzeczy dobry jest Bactrim oraz żurawina w różnej postaci.

Wszystkim chorym, przeziębionym, zakatarzonym zdrowia życzymy :-)

Kubeł narazie ma katar. Ciekawe, co dalej :confused::confused::confused:

Właśnie wróciliśmy od lekarza. Zapalenie krtani ma tło alergiczne (to już trzecie od 14 października). Oczywiście w nocy nam się dusił. Mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej.
Lekarka mówiła, że dobre leki podaję, ale w razie poważnych tuszności mam dać Encorton.

reklama
oo rany Polunia tak sie meczy,daj znac jak bedziesz wiedzic czy to to co podejrzewacie.OBy szybko jej przeszlo i nie meczylo,buzka dla skarba

dla Kubusia tez,wiedze ze on dosc czesto biedak ma zapalenie gardla,tak jak ja kiedy bylam mala,och zimna przyszla i choroba za choroba.Trzymajcie sie kochani

u nas zagojone oczko,troche mamy kataru,ale nie jste zle

Do góry